language

Lapok:

hirado.hu highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Százmilliókért őrizte az elsikkasztott pénzt a borsodi társaság

Sokan találgatták az elmúlt tíz évben, hogy hol lehet az az óriási pénzösszeg, amit a Brinks pénzszállító cég alkalmazottja sikkasztott el. A férfit ugyan elfogták és elítélték, de sosem árulta el, mi lett a legendás zsákmánnyal. A napokban kiderült, hogy négyen segítettek a rejtegetésében. A Kékfény riportja.

Gyurcsány: Czeglédy egy koncepciós eljárás áldozata

A 6 milliárdos költségvetési csalással gyanúsított szocialista politikus tárgyalásán Gyurcsány Ferenc is megjelent, sőt végig is várta a háromórás tárgyalást. Azt mondta, úgy érzi, ez politikai kötelessége. A DK elnöke szerint Czeglédy Csaba egy koncepciós eljárás áldozata. A Fidesz úgy reagált, Czeglédy Csaba az MSZP és a DK titkos pénztárnoka lehet, ezért tesznek meg mindent, hogy kiszabaduljon – hangzott el az M1 Híradójában.

Tavaly már eltiltották az utazásszervezéstől a Green Holidays elődjét

Tavaly november 18-án adta hírül az MTI, hogy eltiltotta az utazásszervezéstől és törölte a hatósági nyilvántartásból a Green Travel Kft.-t a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) jogsértések miatt. A napokban becsődölt Green Holidays a Green Travel utódjaként működött.
Találatok: [5]  Oldalak:   1