language

Lapok:

Hírextra highlight_off

Intézmények:

Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

A battonyai egymillio forint igaz tortenete

Karsai József késve bár, de válaszolt szeptember végén megjelent cikkünkre. Egy bizonyos egymillió forintról írt anyagunkat kifogásolja, melyet tévesen úgy állítottunk be, mintha az korrupciós pénz lenne: kérésére helyesbítjük hangfelvételre alapozott tévedésünket.

Korrupció a battonyai erőmű körül?

Karsai Józsefből kibuggyant az őszinte. Nem tudott róla, hogy szavait rögzítik, ezért nem fogta vissza magát. Ötszáz munkahelyet akart létrehozni Battonyán, a kormányváltás után azonban a MOL keresztülhúzta számításait.

Újabb hazai botrány! Közpénzből milliárdos szállodamutyi

A Magyar Villamos Művek furcsa ügyei folytatódnak. A HírExtra beszámolt a MVM-ben Kocsis István vezetése alatt történt pénzügyi szabálytalanságokról.

Legyen vizsgálóbizottság és feljelentés az MVM ügyei miatt

Parlamenti vizsgálóbizottság létrehozását és nagy kárt okozó gazdasági visszaélés miatt feljelentést szorgalmazott Medgyasszay László (KDNP) a Magyar Villamos Művek (MVM) körüli homályos ügyek miatt hétfőn az Országgyűlésben interpellációjában.

Nincs lehetetlen: újabb MVM-milliárdok magánzsebekben!

Nehéz örökséggel néz szembe a Magyar Villamos Művek új vezetése. A tavaly még Kocsis István (a jelenlegi BKV vezér) vezetése alatt álló állami vállalat számtalan olyan ügybe keveredett, melyből általában és nyilván véletlenül a rövidet húzta.
Találatok: [10]  Oldalak:   1