language

Lapok:

Hírszerző highlight_off

Kulcsszavak:

kémkedés highlight_off

Hírszerző

Egykori magyarországi internetes politikai véleményportál. 2005 júliusában jelent meg először a Capital Group Zrt. vállalkozásaként (Szabados Krisztián és Arató András közös cége), a Political Capital (PC) politikai elemző céggel szoros együttműködésben, önálló menedzsmenttel. Önmagát "független, szabadelvű internetes portál"-ként definiálta. Első főszerkesztője Elek János volt, aki 2015 júliusától novemberéig birtokolta a pozíciót. Konkurenciájának nem csak az online portálokat, hanem a napilapokat (pl. Népszabadság) is tekintentette. 2007-ben főszerkesztőváltás volt: Seres Lászlót Gavra Gábor váltotta. 2008 áprilisában Arató András és cégei jelképes szintre csökkentették tulajdoni hányadukat a Hírszerzőben. 2010 májusában a HVG Online Zrt. megvásárolta, miután a Capital Group nem tudta tovább finanszírozni a megjelenését. A portál menedzselési, marketing és hirdetésszervezési tevékenységét ezután a HVG cégcsoport végezte. 2011 júliusától új profilt és főszerkesztőt váltott, Kiss Ádám vezetése alatt véleményportálként működött tovább. A Hírszerző megjelenését a HVG 2012 júniusában megszüntette, a munkatársakat a HVG Online kiadványaihoz csoportosították át. A honlap még másfél évig elérhető volt, majd lekerült a világhálóról.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Vallomás: megfenyegették Galambos Lajos fiát?

Hivatali visszaélés és kényszervallatás miatt tett feljelentést a Nemzeti Védelmi Szolgálat két munkatársa ellen ifjabb Galambos Lajos, mert szerinte törvénytelen módon akartak tőle információkat kicsikarni az édesapja ellen folyó üggyel kapcsolatban.

Egy másik titkos ügyben is kihallgatták Galambos Lajost

Egy újabb büntetőügyben hallgatták ki Galambos Lajost, a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori főigazgatóját pénteken a Budapesti Katonai Ügyészségen. Ebben az ügyben vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják.

Vadai túl van a meghallgatáson, de nem beszélhet

Magánszemélyként és nem az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnökeként hallgatták meg Vadai Ágnest, az MSZP országgyűlési képviselőjét tanúként a Budapesti Katonai Ügyészségen, az ügyről azonban nem beszélhet, mert azt 2087-ig titkosították.

Fidesz: az MSZP idején titkosították az NBH-s vezetők ügyének iratait

A parlament nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke szerint a volt titkosszolgálati vezetők ügyében rendelkezésre álló dokumentumokat valójában az MSZP-kormány időszakában titkosították a nemzetbiztonsági szakszolgálatok.

Szilvásy bajban: állítólag őrizetben Gyurcsány titokminisztere

Értesüléseink szerint nemrég elkezdődött a házkutatás Szilvásy György, a Gyurcsány-kormány egykori titokminiszterénél, akit meg nem erősített információink szerint már őrizetbe is vettek.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>