language

Személyek:

Hiszékeny Dezső highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [57]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Megszólalt az ügyészség a Hiszékeny-ügyben: Igenis korrupciós ügyről volt szó!

Visszautasította a Legfőbb Ügyészség a vesztegetéssel vádolt, majd bizonyítottság hiányában jogerősen felmentett volt angyalföldi alpolgármester, Hiszékeny Dezső hétfői – ügyészséget érintő – kijelentéseit. A szocialista képviselő az utolsó szó jogán, illetve az ítélethirdetés után azt rótta a hatóságok terhére, hogy politikai megrendelésre indítottak ellene koncepciós eljárást és gyakorlatilag bűncselekménnyel vádolta meg az ügyészséget. A Legfőbb Ügyészség szerint ugyanakkor igenis egy korrupciós ügyről volt szó, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a másodrendű vádlottat jogerősen elítélte a bíróság.

Januárban dőlhet el a vesztegetéssel vádolt Hiszékeny Dezső sorsa

Január kilencedikén tart nyilvános ülést a Fővárosi Ítélőtábla a vesztegetéssel vádolt volt szocialista angyalföldi alpolgármester, Hiszékeny Dezső és társa ügyében – tudta meg a PestiSrácok.hu a táblabíróság sajtóosztályától. Mivel a másodfokú bíróság csupán egyetlen határnapot tűzött ki, akár jogerős döntés is születhet az MSZP-s országgyűlési képviselőt érintő büntetőperben.

Elöről kezdenék Hiszékeny perét

Új eljárást kezdeményezett a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség Hiszékeny Dezső büntetőperében. Az egykori angyalföldi szocialista alpolgármester a vád szerint kenőpénzt fogadott el, ám első fokon felmentették.

Felmentették Hiszékeny Dezsőt a vesztegetés vádja alól

A Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete felmentette Hiszékeny Dezső szocialista politikust a vesztegetés vádja alól. Sz. Sándor másodrendű vádlott befolyással üzérkedés miatt két év, végrehajtásában öt évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott, írja az MTI.
Találatok: [57]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>