language

Kulcsszavak:

hivatali visszaélés highlight_off
KEHI-vizsgálat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Norvég Alap: feljelentést tesz a Kehi-vizsgálat miatt Szabó Tímea

A független Szabó Tímea véleménye szerint felveti a hivatali visszaélés megalapozott gyanúját, hogy a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) a Miniszterelnökség felkérésére vizsgálja a Norvég Civil Támogatási Alapból finanszírozott programok felhasználását. Az Együtt-PM társelnöke ezért szerdán ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a Központi Nyomozó Főügyészségen.

Határozottsága miatt lett gyanús az ügyészeknek Gyurcsány a sukorói ügyben

Minisztériumi levelezésekre és több tanú vallomására alapozza az ügyészség az [origo] információi szerint azt a gyanút, hogy Gyurcsány Ferenc a hatáskörét túllépve gyorsította meg a sukorói kaszinóberuházáshoz szükséges állami ingatlancserét. Egy, az ügyészség álláspontját ismerő forrás szerint több bizonyíték utal arra, hogy Gyurcsány önkényesen, a szabályos ügymenetet figyelmen kívül hagyva döntött a sukorói befektetők érdekében.

"Dolgozunk, keményen" - Hol tart az elszámoltatás?

Drágán vásárolt festmények, filozófusok pályázatai és egy sokat használt benzinkártya is magára vonta az elszámoltatási kormánybiztos figyelmét az elmúlt egy évben. Az [origo] megnézte, hol tart az elszámoltatás.

Oszkó: fogadtam Varga Mihállyal

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter folyamatosan a 2010-es költségvetés meghamisításával támadja. Vannak, akik a sukorói kaszinóprojektet írnák a számlájára. Oszkó szerint az állam jobban járt a szerződéskötéssel. Interjú a volt pénzügyminiszterrel.

Rejtjelezve faxolt Fekszi

A Gyurcsány-kormány már 2005-ben egyeztetéseket folytatott Magyarország moszkvai kereskedelmi kirendeltségének eladásáról – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyen Gál Szabolcs, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal elnöke bejelentette: hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanújával feljelentést tett az ingatlan törvénysértő értékesítése miatt.

King’s City: két ügyben is nyomoznak

Szinte már nincs is olyan eleme a Gyurcsány-kormány által felkarolt, a Velencei-tó mellé tervezett sukorói kaszinóprojektnek, amely ne lenne bűnügyi nyomozás tárgya. Mind a beruházás telekcsere-szerződése, mind a kaszinó koncessziós szerződése felveti a hűtlen kezelés gyanúját.

Újabb nyomozás indult a sukorói King’s City miatt

Nyomozást indított tegnap a Központi Nyomozó Főügyészség a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) feljelentése nyomán a sukorói kaszinóberuházás koncessziós szerződésének ügyében – értesült a Magyar Hírlap.

Elrendelték a nyomozás Sukoró-ügyben

Nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség a sukorói kaszinóberuházás koncessziós szerződése miatt tett feljelentés ügyében hétfőn; hivatali visszaélés és hűtlen kezelés miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen - jelentett be Fazekas Géza, az ügyészség szóvivője.

Oszkó nevetségessé tenné a Sukoró-ügyben őt ért vádakat

Oszkó Péter volt pénzügyminiszter szombati blogbejegyzése szerint a jogot és a nyilvánosságot használja fel a következő napokban, hogy megmutassa, hiányosan és megvágva közzétett dokumentumok alapján igyekeznek őt gyanúba keverni a Sukoró-ügyben.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>