language

Akták:

HM híradóközpont - Szalamadra út highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Tiborcz vevőjének luxusingatlanján vizsgázhat a korrupcióellenesség

Az LMP szerint a Szalamandra utcai volt honvédségi telek tervezett áron aluli értékesítése felveti a hűtlen kezelés gyanúját. A párt ezért közérdekű adatigénylést nyújt be a pályázati anyagok nyilvánossága érdekében. A kormány új korrupcióellenes programja egyebek között az állami hivatalok és cégek adatközlésével is foglalkozik, és a jelenlegi szabályokat kielégítőnek tartja. Civil szervezeteknek erről más a véleményük.

Milliárdos ingatlanügy Budán - mennyit ér a volt HM-telek?

A Szalamandra úti, volt honvédségi híradóközpont területéből félhektárt már eladott az állam tíz évvel ezelőtt, az OTP Ingatlannak mintegy nettó félmilliárd forintért. A fennmaradó, erdő besorolású, 1,4 hektáros területnek most 313 milliós minimumárat határoztak meg.

Óriási budai állami telekkel gazdagodhat a Várkert Bazár felújítója

Egyedüli érvényes ajánlatot tevő pályázóként a WHB Projekt Alfa Kft. nyerte meg a HM vagyonkezelésében lévő, Szalamandra úti, közel 1,4 hektáros ingatlan eladására kiírt pályázatot. A társaság a Várkert Bazár felújításában is részt vevő West Hungária Bauhoz köthető, amelynek egy másik cége sajtóhírek szerint a közelmúltban megvette Orbán Viktor vejének cégét.
Találatok: [3]  Oldalak:   1