language

Intézmények:

Hócipő highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Frei, Pálffy, Farkasházy, Rákay, Bayer – mi a közös bennük?

Senkit nem lep meg, ha kiderül, hogy egy közéleti személyiség politikai kapcsolataiból előnyt kovácsolt. Azon sem döbbenünk meg, ha valaki annak ellentétét teszi, mint amit korábban mondott. Többnyire a szereplők sem feszengenek. Még akkor sem, ha okuk lenne rá.

BKV-s korrupció: tagadás és beismerés

Az MSZP és az SZDSZ vezető politikusai elevenébe vágott a Magyar Nemzet tegnapi, a BKV-botránnyal kapcsolatos újabb, a közlekedési cég volt vezérigazgató-helyettesével készült interjúja: a korrupciós vádakat továbbra is tagadják, perrel fenyegetnek, miközben részben beismerő nyilatkozatokat tesznek. A hűtlen kezeléssel gyanúsított Regőczi Miklós a Népszabadságban is azt állította, a BKV a koalíció kifizetőhelye volt. A Fidesz szerint a balliberális pártok mára végleg lebuktak.

„Nyakó és felesége buszokat kért kölcsön…” – A teljes interjú

Beszélgetés Regőczi Miklóssal, a BKV Zrt. volt vezérigazgató-helyettesével

Nőnapi cikkek: Farkasházy helyesbít

Két egymás után következő számban összesen ötoldalnyi terjedelemben tettünk eleget a szerződésben vállalt kötelezettségünknek – tudatta a VGO szerkesztőségével Farkasházy Tivadar annak kapcsán, hogy a Magyar Nemzet azt írta: a Hócipő című lap hárommillió forintot kapott a munkaügyi minisztériumtól egy nőnapról megemlékező cikk közléséért.

A Hócipő hirdetési tarifája ötszázezer forint oldalanként

Farkasházy Tivadar szerint a Magyar Nemzet ismételt támadása feltehetően annak következménye, hogy a polgári napilap nemrég egy pert veszített ellene; mindezt a humorista annak kapcsán közölte, hogy a közelmúltban a Magyar Nemzet azt írta: a Hócipő című lap hárommillió forintot kapott a munkaügyi tárcától egy nőnapi megemlékező cikkért.
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>