Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Hollandia highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Európai Parlament: Magyarország úgy működik, mint egy adóparadicsom

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén jelentést fogadott el, amely szerint hét uniós ország, Magyarország mellett Belgium, Ciprus, Írország, Luxemburg, Málta és Hollandia adóparadicsom-szerűen működik, és lehetővé teszi az agresszív adótervezést.

Hoppá! Adómutyi az EU-ban

Hivatalos vizsgálatot indított szerdán az Európai Bizottság annak feltárására, hogy összhangban vannak-e az állami támogatásokra vonatkozó uniós előírásokkal azok az adókedvezmények, amelyeket a tagállamok biztosítanak az Apple-nek, a Starbucksnak és a Fiat Luxemburgban bejegyzett Fiat Finance and Trade nevű pénzintézetének.

Politikusgyilkosság sokkolta a kék koktélok hazáját

Agyonlőve, két sörösüveg közt találták meg egy strandon a Hollandiához tartozó Karib-tengeri szigetország, Curacao egyik legbefolyásosabb politikusát, akit hidegvérrel gyilkoltak meg vasárnap. Állítólag ez volt az első politikusgyilkosság a paradicsomi szigeten, amelyet leginkább kék színű likőrjéről, a Blue Curacao-ról ismer a világ. A csodás strandjai miatt is híres szigetország meggyilkolt pártvezére a Hollandiától való elszakadás harcos híve volt, de a helyi lapok szerint inkább a korrupció elleni küzdelme okozhatta vesztét.

Mintegy 250 millió eurójába kerül a két holland cégóirásnak a korrupció

A Rabobank tulajdonában lévő Bouwfonds és a Philips nyugdíjalapjának igazgatósági tagjai 1995 óta fogadtak el kenőpénzeket bizalmas információk átadásáért és a piaci árnál jóval alacsonyabb értékeken történő kereskedésért. A csalássorozatban már 40 személyt gyanúsítottak meg hivatalosan, és mintegy 80 céget hoztak kapcsolatba az üggyel.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>