Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Fazekas tanácsadójának családja és a kunok taroltak a hortobágyi földbérlet-pályázatokon

A 2013-ban indult földbérlet-pályázatok a Hortobágyi Nemzeti Park kezelésében lévő területek esetén sikerültek a leginkább botrányosra. Évtizedek óta a területen gazdálkodó állattartók vesztették el a területeik – és ezzel a megélhetésük – kisebb-nagyobb részét, viszont a hatalom kegyencei gyakran többszáz hektáros uradalmak gazdái lettek.

Közérdekű adatokat kell kiadnia a hortobágyi génmegőrzőnek

A Debreceni Járásbíróság szombaton kihirdetett ítélete szerint a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft.-nek az ítélet kézbesítésétől számított 15 napon belül közérthető módon közölnie kell a felperessel a jegyzőkönyvek tartalmát, amelyek egy meghatározott időszakban készültek a társaság felügyelőbizottságának ülésein.

Az LMP adatkikérési pert indít a hortobágyi védett állami földek ügyében

Lengyel Szilvia, az LMP vidékpolitikusa, országgyűlési képviselő adatkikérési pert indít a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. ellen, mert a cég nem adta ki számára felügyelő bizottságának jegyzőkönyveit.

Hortobágyi földmutyi miatt perel az LMP

Lengyel Szilvia, az LMP vidékpolitikusa, országgyűlési képviselő adatkikérési pert indít a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. ellen, mert a cég nem adta ki számára felügyelő bizottságának jegyzőkönyveit.

Nem vicc: már megint átadták a Hortobágyi Csárdát

A Hortobágyi Csárda fölújítását május 30-án egyszer már megünnepelték, ennek ellenére az épületnél a napokban újabb ünnepélyes megnyitót rendeztek. Amúgy a csárdát az első avatás után bezárták, a megnyitását július elsejére ígérték, végül augusztus közepén nyitották meg.

Feljelentéskiegészítést kértek a génmegőrző ügyében

A Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Kft. gazdálkodásával kapcsolatban tett hétfői feljelentéshez kér kiegészítést a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség a megyei rendőr-főkapitányságtól.

Saját zsebre gazdálkodtak az állami pusztán?

Ismeretlen tettes ellen feljelentést tett jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és számviteli rend megsértése miatt a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. vezetése ma a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészségen.

Hűtlen kezelés gyanúja a hortobágyi génmegőrzőben

A jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és a számvitel rendjének megszegése gyanújáról szóló feljelentést ismeretlen tettes ellen tette a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Kft. ügyvezetője.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>