language

Intézmények:

Horváth Építőmester Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Orbán Viktor sokmilliárdos új akciójának fedőneve: multifunkciós csarnok

A legnagyobb csarnokok éppen jövő tavaszig készülnek el, illetve lépnek végső megvalósítási szakaszba. Közülük három a 2022 elején sorra kerülő férfi kézilabda Eb helyszínein van: Budapesten a mintegy 100 milliárd forintért épülő népligeti, Szegeden a 36 milliárd forintba kerülő új központ és Tatabányán a 18,5 milliárd forintos multifunkciós létesítmény. Természetesen a kormánnyal ritkán vitatkozó cégek kivitelezésében: a Népligetben a Market Zrt., Szegeden a West Hungária Bau, Tatabányán a Mészáros Lőrinc gyermekeinek kezében lévő Fejér B.Á.L. Zrt. és az Épkar Zrt. párosa a fővállalkozó.

A kecskeméti focicsapat tulajdonosa a tervezettnél 1,1 milliárd forinttal drágábban épít autópálya mérnökséget

Az autópálya mérnökséget, és -rendőrséget 5,6 milliárd forint helyett nettó 6,7 milliárd forintért építi fel a Horváth Építőmester Zrt. Monor külterületén – derült ki az uniós közbeszerzési értesítőből. A harmadosztályban szereplő kecskeméti focicsapatot tulajdonló cég az eredetileg becsült összegnél 1,1 milliárd forinttal drágább ajánlattal nyert.

Kecskeméten is feltűnt a foci körül a tiszakécskei ex-focista, aki friss cégével nyert el 8 milliárd forint közpénzt

A foci és Szíjj László találkozása Kecskeméten a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia Nonprofit Kft.-ben valósult meg, amelynek nem is olyan régen (feburár 14-ig) tulajdonosa volt a Magyar Vakond Út és Építőipari Kft., amelynek a tiszakécskei Duna Aszfalt Kft. a tuljadonosa, utóbbinak pedig Szíjj László, akire hivatkozik Sáfránnyal kapcsolatban a G7.
Találatok: [3]  Oldalak:   1