Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Horváth István highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kósa-közelben az állam kedvenc sertésszövetsége

Százmilliókkal támogatta az állam a Kósa Lajos tárca nélküli miniszter régi barátjának disznóipari szövetségét.

Állítsuk meg Brüsszelt, de a pénz azért jöhet onnan

Nem látott kivetnivalót Rogán Antal minisztériumának parlamenti államtitkára abban, hogy – miként a Magyar Nemzet megírta – több prominens kormánypárti képviselő és köre is jelentős brüsszeli pályázati támogatásokat nyert el a közelmúltban. Dömötör Csaba ráadásul közvetlenül azután volt kénytelen beszélni – újságírói kérdésre – az Európai Uniótól érkező pénzekről, hogy éppen az „Állítsuk meg Brüsszelt” kampányról tartott sajtótájékoztatót.

Brüsszeli pénz a fideszes köröknek

Úgy látszik, ha pénzről van szó, nem igazán törődnek a fideszes képviselők azzal a propaganda-hadjárattal, amelyet az Európai Unióval szemben folytat a kormányzat. Legalábbis erre utal az, hogy több prominens kormánypárti képviselő és köre is jelentős brüsszeli pályázati támogatásokat nyert el a közelmúltban – tudta meg a Magyar Nemzet.

Plágium közpénzen – Oldalanként 370 ezret fizetett kamutanulmányért a fideszes város

Közel 15 millió forintot perkált ki Szécsény önkormányzati cége két ún. tanulmányért. A közpénzdézsmálós plágiumbiznisz az MDF-utód JESZ-hez vezet.

A miniszteri biztosok országa

Ellentmondásos válaszokat adtak a minisztériumok arra a kérdésre, hány miniszteri megbízottat foglalkoztatnak: a Nemzetgazdasági Minisztérium nem is hallott ilyen tisztségről, a földművelésügyi tárcánál két megbízott tevékenykedik. Mesterházy Attila azt is tudni akarta, hány miniszteri biztos dolgozik a tárcáknál, és mennyit keresnek. Kiderült, a legtöbb biztos a Miniszterelnökségen dolgozik, a legtöbbet keresők pedig helyettes államtitkári juttatást, havi 747 ezer forintot visznek haza. A miniszterelnöki megbízottak közül Héjj Dávid keres a legjobban, ő 1,2 milliót keres.

BKV-botrány: gyanúsított lett egy ügyvéd

A BKV mellett más fővárosi tulajdonú társaságoknak és a hírek szerint Hagyó Miklós korábbi főpolgármester-helyettes családi cégének is dolgozott a Horváth, Dóczi és Lehmann (HDL) ügyvédi iroda, melynek vezetőjét, Horváth Iván ügyvédet a BKV-s nyomozással kapcsolatban tegnap bűnszervezetben, bűnsegédként elkövetett hűtlen kezeléssel gyanúsították meg és az esti órákban is tartott a kihallgatása.

Pozíciómentő, agyafúrt akció a fonyódiak szocialistájától

A fonyódi Balaton Kollégium igazgatója, miután nem sikerült megszabadulnia a vezetői posztra esélyes kollégájától, elérte, hogy a megyegyűlés pénteki ülésére bekerüljön az előterjesztés az igazgatói pályázatról, amelyből valaki kifelejtette azt a – kormányrendeletben megszabott – végzettséget, amellyel ő nem rendelkezik.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>