Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Hosszú Sándor highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Tízmilliókat fizettek a semmiért?

Újabb bűncselekménnyel gyanúsítják Hosszú Sándort – értesült lapunk. A Kóka János gazdasági minisztersége idején a vasutaskörökben egyszerűen SZDSZ-es cégnek titulált MÁV Informatika korábbi vezetőjét 2009-ben elsőként hallgatták ki jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával.

A Gyurcsány–Kóka érdekkör is nyakig benne van

A MÁV Informatika Zrt. újabb három vezetője ellen indult eljárás. Azzal gyanúsítja őket a rendőrség, hogy korábbi külföldi futballszurkolói útjaik költségeit az állami tulajdonú vállalattal fizettették ki jogosulatlanul.

Hűtlen kezelés gyanúja a MÁV Hídépítőnél

Tegnap reggel a rendőrök hat embert állítottak elő a MÁV Hídépítő Kft. volt alkalmazottai közül hűtlen kezelés bűntett megalapozott gyanúja miatt. A kihallgatások folyamatban vannak, négy gyanúsítottat őrizetbe vettek, és javaslatot tesznek előzetes letartóztatásukra.

MÁV: terhelő iratok tűnhetnek el

Úgy tudjuk, hogy a MÁV-nál készülnek a kormányváltásra: gőzerővel folyik az iratmegsemmisítés. Értesüléseink szerint már az új székházba való költözés során is nagy mennyiségű iratanyagot semmisítettek meg, és jelenleg is folyik a válogatás, a terhelő dokumentumok eltüntetése.
Találatok: [8]  Oldalak:   1