language

Intézmények:

Hotel Ózon Kft. highlight_off

Személyek:

Nagy Ádám highlight_off

Nagy Ádám

Nagy Ádám András (1989-) Rogán Antal kabinetfőnöke, fontos bizalmi embere és egyben személyi titkára, illetve a miniszter legkisebb gyerekének keresztapja. Ő igazgatósági tag az Antenna Hungária Zrt.-ben és a Vodafone-ban, melyben az állam a kisebbségi tulajdonos a többségi tulajdonos 4iG Nyrt. mellett. Nagy a Völner-Schadl ügy lehallgatási jegyzőkönyvei szerint a PTE jogi karán Schadl György segített átmenni a vizsgáin.

Nagy neve több gyanús ingatlanügyben is felbukkant: 2017-ben egy ingatlanvásárláshoz az V. kerületi önkormányzat 27 millió forint kölcsönt nyújtott Balázs Ritának, Nagy Ádám élettársának, amit jelzálogként be is jegyeztek. Ő azóta már felesége lett Nagy Ádámnak, és a nevét Nagy-Balázs Ritára változtatta). Nagy cége (Nadan Kft.) a Végrehajtói Kar egyik irodaházának megvásárlásával is kötődik a Schadl-ügyhöz. Sajtóhírek szerint édesapja, Nagy András Rogán Antal strómanja lehet: korábban kisebb, ház körüli munkákat végzett a Rogán családnak – 2020 tavasza óta a propagandaminiszter otthonának tulajdonosa, és egy háromszintes, úszómedencés mártonhegyi házat is birtokol az egyik kft.-jével.

 
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1]  Oldalak:   1

Turizmus: a Tiborcz-kör annyi ingyenpénzt kapott, mint Mészáros, Csányi és a Rogán-világ összesen

Másfél év után újra átvilágítottuk a Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy-programját, hogy lássuk a 2018–2022-es ciklus teljes mérlegét. Újonc támogatottként – bő 1,5 milliárd forinttal – megtaláltuk a miniszterelnök kabinetfőnökének kabinetfőnökéhez, a Schadl-ügyben is érintett Nagy Ádámhoz sorolható egyik céget. „Döbbenetünk” csak fokozódott, amikor észleltük, hogy az idei választások után a legnagyobb nyertes érdekeltségeket Tiborcz István holdudvara vette, veszi át. Vagy épp veszi vissza – mint a fenti látványterven szereplő Club Aliga-projektet.
Találatok: [1]  Oldalak:   1