language

Lapok:

HVG360 highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [651]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Hiába bukott meg Schadl és korrupt csapata, nincs garancia, hogy a végrehajtói világ tiszta lesz

Tartozásrendezés helyett a legszegényebb háztartások fokozódó eladósodása az ingatlanárverések következménye Magyarországon – derül ki egy friss tanulmányból.

Megszűnt az adókedvezmény, amely 10 éven át az Orbán-oligarchák százmilliárdos vagyonait hizlalta

Intézményes adócsalás zajlott az elmúlt tíz évben, hogy a kormányhoz közel álló nemzeti tőkések kevesebb közterhet fizetve tudják felhalmozni vagyonukat. A jelenségre az hívta fel a figyelmet, hogy a kormány szeptember 12-étől megszüntette a bizalmi vagyonkezelés legfőbb adóelőnyét.

Pintér volt cége és Mészáros érdekeltsége is kiszáll az Airport Service-ből

Elhagyja a ferihegyi földi kiszolgálással foglalkozó céget, az Airport Service Budapest Zrt.-t két, a kormányhoz közel álló vállalat: a belügyminiszter volt cége, a Civil Biztonsági Szolgálat, valamint az immár Mészáros Lőrinc közelébe került Valton-Sec. Érdekes időzítés.

Mondunk egy meglepőt: Mészáros és Tiborcz nyerhetnek a rossz állapotban lévő biztosítási piacon

Jó eséllyel veszít az állam azon, ha pár hónapos tulajdonlás után a nyílt piacon adja el a Posta biztosítók többségét. Kormányközeli potentátok viszont nyerhetnek.

Több csavar után Tiborcz visszatért föld alatti üzletéhez

Megint a kormányfő vejéé lett a pesti Belvárosban a Vörösmarty téri mélygarázs üzemeltetője.

Garancsiék kőzetgyapotbizniszét is megolajozta kormány

A halmajugraiaknak nemigen maradt beleszólása a gyárépítésbe, és valószínűleg adófizetői pénzzel is megtolja a kormány a beruházást.

Az akkumulátorbiznisz újabb gigásza érkezett Magyarországra

A Li-Cycle gyárának helyszíne még nem ismert, de együttműködik a nálunk több száz milliárdos üzemet építő kínai társasággal.

Alsózsolcai akkuberuházás: van még ütőkártya a helyieknél a kormány ellen

A kormány kiemelt beruházássá nyilvánítással átgázolhat az önkormányzaton, de a gyár felépítése ellen tiltakozó alsózsolcaiak tehetnek még egy utolsó utáni lépést.

A Nemzeti Ellehetetlenítés Rendszere: most éppen egy fontos vetőmagos céget tesz tönkre a kormány

Csődközeli helyzetbe került az az akadémiai cég, amely a magyar termőterületek mintegy felét látja el a búza vetőmagjával. Az ide vezető úton a kormány először az MTA kutatóhálózatát bombázta szét, utána az egyetemi autonómiát sértette meg a Fidesz-közeli alapítványokkal, majd a pénz is elfogyott.
Találatok: [651]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>