language

Személyek:

ifj. Mészáros Lőrinc highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [98]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Még 113 milliót kapnak Mészáros Lőrinc gyerekei, van még egy kis munka hazánk legnagyobb sportcsarnokán

Bár idén januárban átadták a bruttó 24 milliárd forintból készült multifunkciós sportlétesítményt Tatabányán, még akad rajta némi munka. 5 építőiparban jeleskedő társaság kapott "meghívást": A feladat nem volt más, mint, hogy a mintegy 6000 férőhelyes multifunkcionális sportcsarnokban 5 darab büfét és catering konyhát alakítsanak ki, valamint az ezekhez funkcionálisan kapcsolódó helyiségeinek végleges - tehát beépített berendezésekkel felszerelt - kialakítása az üzemeltetési időszakban szerzett tapasztalatok és igények figyelembevételével. A mintegy 6200 férőhelyes létesítmény Magyarország negyedik legnagyobb sportcsarnoka. A bruttó 24 milliárdból elkészült csarnok kivitelezését a Fejér-B.Á.L. Zrt. és az Épkar Zrt. konzorciuma végezte el, így nem lehet túlzottan nagy meglepetés az sem, hogy a most felmerülő kiegészítő munkákat is ők nyerték el.

Felcsút nagyon készül másfél millárdos turisztikai központja üzemeltetésére

A kisvasút végállomásánál kialakítandó létesítményt Mészáros Lőrincék cége építi.

Nem csak Mészáros Lőrinc, felesége is aratott, Várkonyi Andrea 295 millió forintot vett fel cégéből

Majdnem kétmilliárd forint osztalékot fizetett most benyújtott beszámolója alapján a miniszterelnök édesapja tulajdonában álló bényacég. Több vezető politikus családtagjának vállalkozása is jól teljesített a tavalyi évben. A közpénzek átláthatóságáért küzdő Trasnparency International szerint jól bevált recept alapján jutnak állami pénzből származó bevételhez a NER-közeli cégek.

Mészáros Lőrinc két vállalkozásának irányításából is távoztak a gyerekei

A felcsúti milliárdos gyerekeinek vagyonosodása ugyanakkor nem állt meg, a nyílászárófronton szereztek új tulajdont.

Mészáros Lőrinc cégei ismét jókor lehetnek jó helyen

Épp akkor hoztak össze egy ingatlanos céget Felcsúton, amikor az Orbán család földjei mellett ipari parknak szánt területet árvereztek – egyetlen licitálóval.

Már épül a kilátóteraszos étterem a felcsúti kisvasútnál

A csónakázó tó és a mesterséges sziget már kész, most a híd is épül hozzá. Mészárosék cége építi, állami támogatásból.

Jogerős: ki kell adni a Budapest–Belgrád vasútfejlesztés vállalkozói szerződéseit

A hvg.hu és a Transparency International Magyarország másodfokon megnyerte azt az adatigénylési pert, amely arra irányult: adják ki a Budapest–Belgrád vasút 5 millió forint feletti szerződéseit. Az állami cég Szijjártó Péter döntésére hivatkozva titkolta volna az adatokat, sikertelenül. Az adatokat 15 napon belül kell elküldeniük, ha nem, akkor az ügy a Kúrián folytatódhat.

A Fideszhez bekötött vállalkozók aranykora volt a NER 12 éve

2021-ben alig van már olyan gazdasági szektor, ami ne lenne többé-kevésbé Fidesz-közeli vállalkozók kezében. Kivétel a média, mert a médiavállalkozásaikat „elajándékozták”.

Idén nyáron is gyakran keresztezte egymás útját a NER kedvenc magángépe és a Lady Mrd luxusjacht

Németh Dániel fotó- és oknyomozó riporter tízperces rövidfilmet készített a NER-elit idei nyaralásáról. A Partizán Youtube-csatornáján bemutatott filmből kiderül, hogy a Lady Mrd és a Seagull Mrd luxusjahctok június 21. és augusztus 29. között szinte folyamatosan szelték a Földközi-tengert, és a híres OE-LEM lajstromjelű Bombardier privátjet is egész nyáron szállította az Orbán Viktorhoz szorosan kötődő üzletembereket a hajókhoz.
Találatok: [98]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>