language

Kulcsszavak:

ingatlan highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6340]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Szegények tolvajai, Elbokázott állami normatíva, megszűnés szélére sodródott iskolák

Még az ágrólszakadt magyar közoktatásból is lehet pénzt kisíbolni. Egy gátlástalan oktatási „vállalkozó”, Kajos László és a fia több alapítványi iskolát is létrehozott. Ezek hátrányos helyzetű, sokszor sajátos nevelési igényű fiatalokra is specializálódtak, akik után az állam emelt normatívát fizet. Idővel azonban mind a pénz, mind az intézményi fenntartó eltűnik. Évi több százmillió forintról beszélünk.

Még szorosabbra fonódott a kapcsolat két hazai ingatlanmágnás között

A Tiborcz Istvánnal is üzletelő Szécsényi Bálint és Jellinek Dániel érdekeltségei között újabb találkozási pont létesült.

Csak egy csel volt a Club Aliga környezetvédelmi engedélyének visszavonása?

A kormány számára hirtelen felülírhatatlanná váltak a helyi önkormányzatok döntései. Balatonvilágoson ugyanis a képviselő-testület többsége éppen a kormánybarát befektetők oldalán áll, miközben a kisebbségben lévő civilek fontos csatát nyertek a szabad parthasználatért folytatott küzdelemben.

Egyik zsebéből a másikba tette az MNB a patinás várbeli hotelt

Az 1975-ben épült Burg Hotel modernista épületét a háború előtt itt állt, de megsemmisült elődjéhez hasonlóvá akarja átépíteni az MNB-Ingatlan Kft., amely most vásárolta meg azt egy MNB-alapítványtól.

Áron alul adott el 4,5 hektárnyi erdőt egy Somogy megyei önkormányzat a polgármester gyerekeinek

Egy Somogy megyei község képviselő-testülete 2020 októberében jelentősen a piaci ár alatt értékesített egy önkormányzati tulajdonban lévő, jórészt erdővel borított 4,5 hektáros földterületet a polgármester gyerekeinek – áll a Somogy Megyei Főügyészség közleményében.

Távozna Siófokról a Gábor Dénes Főiskola, de megkérné az árát a várostól

14 millió forint „lelépési díjat” kér a Gábor Dénes Főiskola azért, hogy közös megegyezéssel szűnjön meg az önkormányzattal kötött bérleti szerződése. Az intézmény 2015 óta Siófok egyik legértékesebb, közel 10 ezer négyzetméteres vízparti ingatlanát bérli évi 4 millió forintért.

Hivatali visszaélés miatt nyomoz a rendőrség Tordai Bence házának ügyében

Hivatali visszaélés miatt nyomoz a rendőrség Tordai Bence házának ügyében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Telex kérdésére. A Párbeszéd országgyűlési képviselőjét hetek óta azzal támadja a Fidesz-közeli sajtó, hogy engedély nélkül épített 150 milliós „luxusvillát” Budapest egyik legdrágább részén, a II. kerületben. Tordai korábban részletesen válaszolt a gyanúsítgatásokra, a nyomozás nem is a személye ellen irányul.

Visszavonták a Club Aliga környezetvédelmi engedélyét

Nem kíván élni a környezetvédelmi engedéllyel a Club Aliga területén érdekelt ingatlanfejlesztő, ezért vonta vissza a hivatal. A cég felülvizsgálja a teljes beruházást.

Rogán barátjának érdekeltségénél landolt az egykori szexbarlang épülete, amit nemrég adott el a Belváros

Nem csupán egyetlen lakás, hanem egy teljes épület tulajdonosa lett Budapest szívében friss érdekeltségén keresztül Shabtai Michaeli. Már meg is kérték az engedélyt a ház elbontására, amely úgy került Shabtai Michaeli kezébe, hogy részben megvette azt a céget, amely az év végén az önkormányzattól megvásárolta a különleges sorsú, egykor bordélyházként működő ingatlant.
Találatok: [6340]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>