Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

INA (Horvátország) highlight_off

Kulcsszavak:

csalás highlight_off
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Az Interpol döntésére vár a horvát belügy Hernádi körözésben

Az Interpol döntésére vár a horvát belügyminisztérium. Reményeik szerint a napokban döntés születik a szervezetnél, hogy mi lesz a sorsa a Hernádi Zsolt Mol elnök-vezréigazgató ellen kiadott körözésnek, amelyet még februárban függesztett fel az Interpol.

Felmentette a bíróság Hernádi Zsoltot

A nemzetközi kapcsolatban elkövetett hivatali vesztegetés bűntette miatt indult büntetőperben megszüntette az eljárást, a jelentős kárt okozó csalás és jelentős vagyoni hátrány okozása miatti vád alól pedig felmentette a Fővárosi Törvényszék Hernádi Zsoltot, a Mol elnök-vezérigazgatóját.

Felmentette a bíróság Hernádi Zsoltot

A Mol elnök-vezérigazgatója elleni pótmagánvádas eljárást a vállalat volt jogi igazgatója indította, mert szerinte részvénycsomagjának értéke 24 millió forinttal értékelődött le a Mol-INA ügy kirobbanása miatt.

Az INA visszautasította a horvát tőzsdefelügyelet fenyegetését

A Mol résztulajdonában álló horvát INA energiavállalat visszautasította a horvát tőzsdefelügyelet múlt heti közleményét, amelyben törvénysértő befolyásolással vádolta meg a cég magyar elnökét, Áldott Zoltánt.

Piszkálják a Molt Horvátországban

A bizalmas információk kezelésével kapcsolatos szabálytalanságokat tárt fel az INA olajvállalat működésében a horvát pénzügyi felügyelet (Hanfa), amely további 45 nappal meghosszabbította a társaság részvényeivel való kereskedési tilalmat. Az INA legnagyobb tulajdonosa, a Mol régóta huzakodik a felügyelettel.
Találatok: [6]  Oldalak:   1