Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

INA (Horvátország) highlight_off

Lapok:

fn.hu

2001-ben indult el a Figyelő internetes változataként FigyelőNet néven, később kapta a rövidebb fn.hu nevet. A Sanoma Budapest Lapkiadó Rt. különválasztotta a nyomtatott és internetes médiáit, a Figyelőt eladta, az fn.hu-t pedig megtartotta. 2011-ben egyesítette az internetes termékeivel, így Fn24 néven a Hír24.hu domain alá került (ma 24.hu). 

Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

A Sanader-ügyet a magyar ügyészség is vizsgálja

Magyarország zágrábi nagykövete szerint a magyar ügyészség is vizsgálja Ivo Sanader volt horvát kormányfő korrupciós ügyét, mellyel összefüggésben a horvátok ki akarták hallgatni Hernádi Zsoltot, a Mol elnök-vezérigazgatóját is.

Mártírt csinálhatnak Gyurcsányból

Ma dönt a mentelmi bizottság, javasolja-e Gyurcsány Ferenc kiadatását az ügyészségnek. A volt miniszterelnököt hivatali visszaéléssel gyanúsítják a sukorói kaszinóberuházás kapcsán. Az érintett tagadja a vádakat.

Piszkálják a Molt Horvátországban

A bizalmas információk kezelésével kapcsolatos szabálytalanságokat tárt fel az INA olajvállalat működésében a horvát pénzügyi felügyelet (Hanfa), amely további 45 nappal meghosszabbította a társaság részvényeivel való kereskedési tilalmat. Az INA legnagyobb tulajdonosa, a Mol régóta huzakodik a felügyelettel.

A horvátok nem kérték Hernádi kiadatását

A horvát ügyészség jogsegélykérelemmel élt a magyar ügyészség felé. A jogsegélykérelmet a horvát félnél folyó, az "INA " Olajtársasággal kapcsolatban lévő ügyben küldték, amely kiadatási kérelmet nem tartalmaz. A jogsegélykérelem értékelése folyamatban van - tudatta közleményében a vádhatóság.

Vjesnik: Akár fel is mondhatják a Mol-INA szerződést

A Vjesnik című zágrábi napilap internetes honlapja szerint a horvát kormány esetleg megvizsgálja annak lehetőségét, hogy felmondják a korábbi kormány és a Mol közötti, az INA többségi részesedéséről szóló szerződést.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>