Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

informatika highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [859]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Perverz privatizáció zajlik a mélyben: adjátok vissza az országunkat!

A vezetékesek után a vezeték nélküli hálózatok is Fidesz-közelben kötnek ki

A megszerzett ágazatokkal, a bekebelezett közművekkel és a szerda éjjelenként alapítványokba kitalicskázott vagyonnal választási ciklusoktól függetlenül is Orbán Viktor ellenőrzése alatt maradhat az ország gazdaságának tekintélyes része.

Az állam sorban veszi el a kisebb cégek üzleteit és adja oda a kiválasztott nagyoknak

Állami kommunikáció, közbeszerzési tanácsadás, kórházi takarítás, szervezetfejlesztés, munkaerő-közvetítés, vagyonvédelem – az állam mind több ágazatban ír ki hatalmas központi tendereket. Ezeken a kisebb magyar cégek nem tudnak elindulni, legjobb esetben is csak a kiválasztottak alvállalkozói lehetnek.

Harmincmilliárdos németországi piramisjátékban bukkant fel a körözött Balogh Sándor neve

Balogh Sándor a magyar gazdasági alvilág rejtélyes figurája, akit egyebek mellett adócsalás miatt 2019 óta köröz a rendőrség. A férfi korábban egy több száz vállalatból álló céghálót vezetett, ami volt felesége, Mager Andrea nemzeti vagyongazdálkodásért felelős miniszter lakásába volt bejegyezve.

Amíg Ön a járványra figyelt, a NER bevette az országot – leltár a „hazavitt” stratégiai ágazatokról

Majdnem egybillió forintra ír ki közbeszerzést a Rogán-féle Digitális Kormányzati Ügynökség

Beindult a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt (DKÜ), amely szerdán 945 milliárd forint értékben írt ki informatikai közbeszerzéseket. A miniszterelnöki kabinetfőnök, Rogán Antal alá betagolt szervezet célja az öt évre érvényes keretszerződésekkel, hogy „átláthatóbbá és rendszerezhetőbbé tegye az állami informatikai kiadásokat, a tervezett és átgondoltabb beszerzésekkel pedig javítsa az állami vállalatok, a közigazgatás, vagy a közműszolgáltatások hatékonyságát” – idézte az ügynökséget a pályázati kiírásról hírt adó K-Monitor.

30 milliárdos keretszerződést kötött a Nemzeti Kommunikációs Hivatal két kis céggel

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKOH) szenteste előtt egy nappal 30 milliárd forintos keretszerződést kötött két kis céggel szervezetfejlesztési feladatokra. A tendert november közepén írták ki, és mindössze 15 naptári nap állt a pályázók rendelkezésére. A nyerteseken kívül csak egy pályázó volt, de annak ajánlata érvénytelen lett. Kérdéseinkre sem az NKOH, sem a nyertes duó nem válaszolt.
Találatok: [859]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>