language

Kulcsszavak:

ingatlan highlight_off

Intézmények:

Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

A kormány sokadjára is helytáll Farkas Flóriánért

Most a roma önkormányzat budai luxusingatlanát veszi meg az állam. A szervezet így végképp megszabadul a Farkas idejében szabálytalanul elköltött 1,6 milliárd forint terhétől. Ez így még 1,6 milliárdba kerül(t) az adófizetőknek.

Így lopnak ők - Mutyikalendárium

Egymást érték a korrupció gyanús esetek, csodás kormányközeli gazdagodások, furcsa fejlesztések 2017-ben is. Összeállításunkban ezek közül válogattunk a teljesség igénye nélkül.

Elrendelték a nyomozást az ORÖ fedezetelvonása miatt

Három hónapos aktatologatás, gondolkodás, feljelentés-kiegészítés után, végül mégis elrendelték a nyomozást az ORÖ ellen, amiért a szervezet saját képviselőknek menti ki vagyonát – tudta meg a RomNet.

Börtönbe kerülhet-e Farkas Flórián?

Napokon belül lemond az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke, miután hónapok óta nem csitulnak a különböző botrányok. Közben vasárnap nemhogy az ORÖ feloszlatása, maga a közgyűlés is elmaradt, ráadásul nem csak a belső viszályok miatt van problémája a szervezetnek, hiszen kiderült: indokolatlan presztízsberuházásra ment a pénz a romák munkalehetőségeinek bővítése helyett, s ezt már lehetetlen eltussolni.

Farkas Flórián miatt 1,2 milliárdját bukja az ORÖ

Példátlan lépésre készül az Emberi Erőforrások Minisztériuma: a szabálytalanságok miatt felmondják a 2013-ban kötött uniós támogatási szerződést az Országos Roma Önkormányzattal.

Szétlopták a romák szövetkezetét

Újabb botrányos fejezetéhez ért a Híd a munka világába nevű foglalkoztatási szövetkezet története: tizenkét gyanúsnak tartott ügyben vizsgálódik az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A túlzónak tartott bérkifizetések például jócskán meghaladják a 700 millió forintot – értesült a Népszabadság.
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>