language

Helyek:

Pest megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [891]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Budapest-Hatvan: 160 milliárdot költöttünk erre a vonalra, mégis cammognak a vonatok

120 km/órás sebességre tervezték, Gödöllő és Aszód között mégis 90-nel ballagnak a vadiúj vonatok 8 hónappal az átadás után is. A 160 milliárd forintos projektben nem gyorsult a vonat a tervezett sebességre, a miértekről hallgat a Lázár János vezette minisztérium. Pedig az átadáskor az azóta menesztett Vitézy Dávid arról beszélt: a fejlesztésnek az volt a célja, hogy a szakaszon a vonatok gyakrabban közlekedjenek, az utasok pedig minőségibb körülmények között utazhassanak.

Ismét tízmilliók kerültek fideszes propagandalapokhoz a Gödtől elvett Samsung-pénzből

A Pest megyei közgyűlés Göd és Dunakeszi térségében működő, kormánypárti propagandakiadványokat gondozó alapítványoknak adott támogatást.

„Sátáni” Nagymaros: hivatali visszaélés miatt nyomoz a rendőrség, több ügyben született feljelentés

A jelenlegi és a korábbi polgármestert is érintheti az a nyomozás, amit részben az általuk felvett költségtérítés miatt indított a rendőrség. Az eljárás több helyi ügyre is kitérhet egy nagymarosi lakos feljelentése alapján.

Felfüggesztette a képviselő-testület a beteg gyermekét egyedül nevelő zebegényi polgármester fizetését

Fegyelmi eljárás keretében felfüggesztették Parádi Katalin illetményét. Annak felülvizsgálatát is kérték a képviselők, hogy a középsúlyos értelmi fogyatékos gyermekét egyedül nevelő polgármester jogosan kap-e otthongondozási támogatást. Költségvetési csalás vétsége miatt feljelentés is született ismeretlen tettes ellen.

„Olyan zaj lesz, ami az ott élők nyugalmát teljesen megszünteti”

A csendért és a tiszta levegőért költöztek az erdő mellé, de nem számítottak rá, hogy évek múlva kavicsbánya nyílhat a szomszédjukban. Az Alsónémedi és Dunaharaszti szélén élők zajszennyezéstől, környezetkárósítástól és rengeteg portól tartanak. A cég szerint viszont a jogszerűen jártak el, a sóderbánya működtetéséhez szükséges környezetvédelmi engedélyt megkapták. A két önkormányzat most perel.

Megbontotta a szél a 300 millió EU-s pénzből épült ketreckilátót Verőcén

A Pest vármegyei községben 300 millió forintot költöttek uniós pénzből egy kiszuperált trafóház helyrepofozására, egy játszótérre és egy kilátóra. Mindezt a Római Birodalom emlékére, afféle turistacsalogató látványosságnak szánták, de a siker kérdéses. A római őrtornyot idéző kilátó ugyanis gyakorlatilag egy fémketrec, amit egy nagyobb szélvihar már megbontott, ráadásul földszintes lesz, mert az eredetileg tervezett lépcsőt nem teszik bele.

A polgármester költségtérítési ügye borzolja a kedélyeket Nagymaroson

Heinczinger Balázs vélelmezhetően szabálytalanul vett fel költségtérítést, ami miatt vissza is utalt egy összeget az önkormányzatnak. Fegyelmi eljárás azonban nem indult, így sok kérdés tisztázatlan maradt, viszont született egy feljelentés a polgármester ellen.

Vádemelési javaslattal zárult a törökbálinti fideszes polgármester elleni nyomozás

Vádemelési javaslattal küldte át a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Elek Sándor törökbálinti polgármester korrupciógyanús bűnügyének iratait az Érdi Járási Ügyészségnek – értesült az Átlátszó. Az önkormányzati telkeket elkótyavetyélő fideszes politikus érdeklődésünkre kijelentette: „nem követtem el bűncselekményt az önkormányzati vagyon kezelése és hasznosítása során”.

Hűbérként osztogatná Lázár János az uniós és állami pénzből felújított kastélyokat

Még kormánypárti körökben is ellenérzéseket váltott ki Lázár János legújabb törvénytervezete, amelynek alapján az építési miniszter saját döntésével, bárkinek a kérésére ingyen tulajdonba adhatná az ország legszebb kastélyait.
Találatok: [891]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>