language

Intézmények:

Intermédia Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Bizonyíték az oszlopügyben

Közbeszerzési hatósági döntéseket is tartalmaz az a beadvány, amelyet nemrég Magyar György, a Mahir Cityposter Kft. jogi képviselője nyújtott be az úgynevezett oszlopperben a főváros állításainak cáfolatára. Az ügyvéd szerint egyértelmű diszkrimináció, hogy miközben a hirdetőcég szerződését felmondták, az egykori utcabútortenderen szintén nyertes másik társaság tovább bővítheti reklámfelületeit.

Ez áll a mostani simicskátlanítás mögött

A jelenlegi kormánypártok képviselői 2006-ban még nem találtak morális kifogást abban a szerződésben, amit most jó erkölcsbe ütközőnek nyilvánítottak, és tegnap megszavazták a felbontását. A célkeresztben: Simicska Lajos.

Fővárosi hadüzenet Simicskának

Újabb hadszíntér nyílik az Orbán-Simicska háborúban. A fővárosi önkormányzat rendkívüli felmondással szabadulna a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó MAHIR Cityposter Kft-től. Kocsis Mátéék rájöttek, hogy „jó erkölcsbe ütköző" a 9 éves kontraktus.

Orbán Viktor vs. Simicska Lajos

Elmérgesedett a viszony Orbán Viktor kormányfő és a Fidesz első számú gazdasági háttérembereként ismert Simicska Lajos között. Megvizsgáltuk, mi vezetett idáig, és milyen következményei lehetnek a szembenállásnak.

Feljelentés és vizsgálat hirdetőoszlopok miatt

Hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz a Párbeszéd Magyarországért a budapesti hirdetőoszlopok és utasváró pavilonok hirdetési felületeinek hasznosításával kapcsolatban. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) úgy reagált erre: már februárban jogi eljárást indítottak a hirdetési felületek előnytelen szerződéseinek ügyében.

Felmondaná az előnytelen hirdetési szerződéseket Budapest

A főváros és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) már februárban jogi eljárást indított a fővárosi hirdetési felületek 2006-ban kötött előnytelen szerződéseinek ügyében, és azok felmondását helyezte kilátásba - mondta Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója csütörtökön az MTI-nek.

A Fővárost nem érdekli, kap-e valamit a pénzéért?

A Párbeszéd Magyarországért (PM) politikusa, fővárosi képviselő hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz a budapesti hirdetőoszlopok és utasváró pavilonok hirdetési felületeinek hasznosításával kapcsolatban.

Orbán visszavonta a rendeletet: mi lesz a népszámlálással?

Visszavonta a miniszterelnök azt a kormányrendeletet, ami a népszámlálási adatok elektronikus bevitelének költségeire irányzott volna elő 2,5 milliárd forintot. A döntésre a KIM nem adott konkrét magyarázatot; informátoraink túlzónak tartják az összeg nagyságát, és több szcenáriót is felvázoltak a lépés lehetséges okairól.
Találatok: [9]  Oldalak:   1