language

Kulcsszavak:

internet highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [68]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

Óraműpontossággal érkezett a Szerencsejáték idei 40 milliója Sarka Kata férjének cégéhez

Ha itt az ősz, akkor itt a 40 millió + áfa szponzorpénz is a Netrise Hungary Kft.-nek, amely amúgy aligha szorul rá az „apróra”, mivel a tavalyi évet rekordmagas, 2,5 milliárdos profittal zárta. Ezt az összeget osztalékként ki is fizette magának a tulajdonos Bessenyei István, aki Sarka Kata férje.

Sokszor az üzemanyagot sem számolták el, mégis százmilliókba került a politikusok reptetése a katonai gépeken

Karácsony előtt a Honvédelmi Minisztériumtól soronként beszkennelt adatokat kaptunk a politikusok repüléseinek költségeiről. Hosszas munkával sikerült használható táblázattá alakítanunk a számokat, amik több szempontból is megdöbbentőek. Egyrészt kiderül belőlük, hogy sok esetben még a katonai repülőgépek üzemanyag-fogyasztását sem számlázta ki a honvédelmi tárca Orbán Viktor, Szijjártó Péter és Novák Katalin utazásai kapcsán. Másrészt viszont a delegációk fedélzeti ellátása gyakran horribilis összegekbe került. A külügyminiszter kairói útja során például 5,5 millió forint volt a delegáció fedélzeti étel- és italfogyasztása, plusz még 6,8 millió az internethasználat. De vannak érdekes adatok a miniszterelnök amerikai és horvátországi kiruccanásairól is.

A hazugság csatornái: így kapcsolódnak össze a dezinformációt terjesztő oldalak

A Hazugság Csatornái projekt keretében az Átlátszó tizenhárom közép- és kelet-európai szerkesztőséggel fogott össze, hogy alaposan megvizsgálja, hogyan visszhangozzák és erősítik fel Európában a hamis és szélsőséges híreket terjesztő „híroldalak” a Kreml stratégiai megfontolásokból terjesztett dezinformációs üzeneteit. Cikksorozatunk első részében a kelet-közép-európai dezinformációs webszájtok közötti kapcsolatot mutatjuk be.

Érettségi egy év alatt? Többek között ezt ígérték a csalók, és becsaptak ötszáz embert

Néhány év alatt majdnem hetvenmillió forintot keresett az a társaság, amelyik különböző oldalakon úgy hirdette magát, mint ahol egy év alatt érettségihez lehet jutni. A cég oktatási listájában ezen túl szerepeltek különböző szakképesítések, sőt még diploma is. Majdnem ötszáz sértett van, de a nyomozók továbbra is várják a becsapottak jelentkezését, olvasható a Police.hu-n.

Államilag támogatott hackertámadásokra figyelmeztet a Google Magyarországon

A weboldalainkat érő túlterheléses támadások rendszeressé és szinte megszokottá váltak az elmúlt időkben. A Pegazus-ügyben is érintettek voltunk, csütörtökön azonban szintet lépett a kiberbiztonsági para az Átlátszónál – államilag támogatott hackertámadásra figyelmeztette a Google a főszerkesztőt a Gmail accountján. Az eset nem egyedi, Lőke András, az ittlakunk.hu felelős szerkesztője, a tényfeltáró újságíró Transparency-Soma-díj zsűrijének elnöke ugyanerről számolt be a Facebook-oldalán.

Milliárdokat keresett Sarka Kata férje a Femcaféval

1 milliárd 622 millió forintos nettó értékesítés mellett 927 millió forintos adózott eredménnyel zárta 2020-at a Femcafét kiadó Netrise Hungary Kft. A cég 2017 nyarán lett az utóbbi időben leginkább az egykori Rogán-házaspár – Rogán Antal és Rogán-Gaál Cecília – környékén emlegetett, illetve a miniszter volt feleségével jelenleg is üzlettársi kapcsolatban álló Sarka Kata férjeként is ismert Bessenyei Istváné.

Már vagyonkezeléssel is foglalkozik a hazai randivonalak királya

Vagyonkezelő céggel erősíti magyarországi jelenlétét az osztrák médiavállalkozó, Eugen Russ, aki 2017-ben három kelet-magyarországi lap eladásával közvetve hozzájárult az Orbán-kormányhoz közel álló médiabirodalom kialakulásához.

Kövér házelnök pont ma utasította el, hogy Bencsik képviselő kérdést tegyen fel, oligarchakézbe kerül-e a Telekom

Bencsik János, a Jobbik parlamenti képviselője június 25-én írásbeli választ igénylő kérdést nyújtott be Palkovics László innovációs és technológiai miniszternek.
Találatok: [68]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>