Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Intézményi Szolgáltató Szervezet (ISZSZ - Veszprém) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Veszprém alpolgármesterének elege lett “a baloldal alaptalan vádaskodásaiból”

Harmadik alkalommal vádolnak meg tisztességes embereket a veszprémi baloldali politikusok. Először egy olyan vállalkozót rágalmaztak igaztalanul, aki nagyon sokat tesz Veszprémért és támogatja a helyi kultúrát, aztán egy újságírót próbáltak negatív színben feltüntetni és megfenyegetni, most pedig rajtam keresztül egy becsületes építési vállalkozót vádoltak meg korrupcióval – mondta még szerdai sajtótájékoztatóján Némedi Lajos, Veszprém város fideszes alpolgármestere.

Sikkasztásról kérdezték, kommunistázni kezdett a fideszes alpolgármester

Nem építettem, hanem családi összefogással és részben hitelből felújítottam a házamat - ezt mondta sajtótájékoztatóján Némedi Lajos, Veszprém fideszes alpolgármestere, akivel kapcsolatban legutóbb az Index írta meg, hogy összefüggés lehet a veszprémi intézményi szolgáltatónál keletkezett hiány és az alpolgármester házépítése között.

Politikai szála van egy veszprémi bűnügynek

Némedi Lajos alpolgármester is érintettje lehet egy olyan eljárásnak, amely a Veszprémi Intézményi Szolgáltató Szervezet működésével kapcsolatban indult. Az Index birtokába jutott hivatalos iratok szerint a megyei rendőrség gazdaságvédelmi osztálya tavaly októberben döntött arról, hogy egy hűtlen kezelés gyanúja miatt indult nyomozáshoz "hozzácsap" egy másik ügyet.

“A legnagyobb korrupciót a baloldali Kész Zoltán hajtja végre”

Képviselővé választása óta 15 millió forint közpénzt vett fel Kész Zoltán baloldal által támogatott, független veszprémi országgyűlési képviselő, úgy, hogy érdemi munkát nem tud felmutatni saját választókerületében – áll a Fidesz veszprémi csoportjának közleményében, melyet annak kapcsán adtak ki, hogy Kész Zoltán, ahogy saját maga fogalmazott, kénytelen volt ismételten sajtótájékoztatót tartani. A tájékoztató persze nem képviselői munkájáról való eredménybeszámoló volt, hanem rágalmazott és újabb, félig sem kész állítások mögé bújtatott kérdés sorral állt elő a képviselőből kérdezőbiztossá avanzsáló honatya.

Nyomoznak a próbatakarítás miatt, fideszes politikus is érintett lehet

Hűtlen kezelés gyanújával folyik büntetőeljárás a Veszprémi Intézményi Szolgáltató Szervezet ügyében. Az egyik fideszes alpolgármestert is összefüggésbe hozták a történtekkel.

Jó drágán próbatakarítottak Veszprémben

Törvénysértéseket állapított meg egy belső vizsgálat a veszprémi önkormányzat Intézményi Szolgáltató Szervezeténél (ISZSZ), egyes ügyekben az adóhatóság is nyomoz. A polgármester úgy látja, nincs ok firtatni senki felelősségét.
Találatok: [6]  Oldalak:   1