Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Ispánki László highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Megy a volt MSZP-pénztárnok

Visszavonta Fabriczky András elnök-vezérigazgató megbízatását a VI. kerületi önkormányzat képviselő-testülete. Szinte ezzel egy időben a BRFK-n tett feljelentést Lászay János volt terézvárosi önkormányzati képviselő a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt.-nél 2009-ben készült átvilágítás eredményére hivatkozva.

Rágalmazással gyarapodott a szocialisták bűnlajstroma

"Magyarországon rendnek kell lennie" – szögezte le tegnap Miskolcon Bajnai Gordon miniszterelnök a rendészeti szakközépiskolások évzáróján. "

Verók: nem lesz új választás

Nem tesznek jót a VI. kerületnek a vitatható ingatlanügyek, mint a Bajcsy-Zsilinszky úti üzlethelyiség vesztegetésgyanús esete.

Utolsó botránycsepp a pohárban

A terézvárosi képviselő-testület feloszlatását, új időközi önkormányzati választást kezdeményez a Fidesz és a KDNP. Az egymás után felszínre kerülő korrupciós ügyek, a felelőtlen vagyongazdálkodás miatt nem látnak más megoldást.

Balul sült el a Lop-stop!

Hat évvel ezelőtt a 2002-es választások idején Kuncze Gábor, a szabad demokraták elnöke még Lop-stop! táblával indult harcba a szavazatokért, Magyar Bálint pedig az Orbán Viktor vezette kormányzatról mint "szervezett felvilágról" beszélt. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a K & H-botrány lassan a homályba vész a máig ismeretlen gyurcsányival együtt, a viszonylag frissnek számító Zuschlag-ügy szálai pedig mára elérték Gyurcsányt.

Sikkasztásért négy évet kapott egy volt MSZP-s

Elsőfokon négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték sikkasztásért Ispánkai László volt szocialista önkormányzati képviselőt. Az általa vezetett Terézvárosi Vagyonkezelő Rt. pénzéből 2003-ban 120 milliót szó szerint kivett a trezorból.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>