Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Ivády Gábor highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Tavasszal százmilliókat vágtak zsebre, most alig kaptak szavazatot

Nem szerepeltek fényesen a tavasszal még országos listát állító és százmilliós kampánytámogatásban részesülő kisebb pártok az önkormányzati választáson. A 14 szervezet mérlege összesen 11 képviselői és egy polgármesteri hely, meg 40 ezer szavazat. 4 párt eltűnt, 2 pedig egyetlen jelöltet sem állított.

Beleszaladt a saját pofonjába a korrupció ellen küzdő párt

Még a botrány kirobbanása előtt távozott posztjáról az LMP-választmány azon tagja, akit az Átlátszó.hu hozott összefüggésbe egy Lázár János által az utolsó percben lefújt uniós pályázattal.

Nem dőlt még el Ivády sorsa

Egyelőre nem döntött az LMP parlamenti frakciója Ivády Gábor ügyében. Mint ismeretes, a párt egyetlen polgármestere fél millió forintot fogadott el egy olyan szervezettől kampánycélra, amely a Lehet Más a Politika feketelistáján volt. Sajtóértesülések szerint Ivády a pénzt nem fizette be a pártkasszába.

Az LMP semmit sem látott Ivády félmilliójából

Filléres gondokkal küzdött az LMP áprilisban, amikor Ivády Gábor közel 500 ezer forintot kapott egy magánszemélytől, de a pénzt mégsem fizette be a pártkasszába. A pártban most azzal gyanúsítják, hogy magáncélra akarta használni a támogatást. Az LMP eddigi egyetlen polgármesterével szemben kiszabandó, párttársai által jónak látott szankciók a kizárás és a megrovás között ingadoznak.

Tiltólistás kampánytámogatás - Kitették a pártból az LMP sikeremberét

Az LMP politikai tanácsa megrovásban részesítette a Lehet Más a Politika egyetlen polgármesterét, Ivády Gábort, mert a parlamenti mandátummal is bíró politikus olyan cégtől fogadott el kampánytámogatást, amelyet az LMP választmánya előzőleg feketelistára tett. A STOP úgy tudja, az LMP etikai bizottsága kizárta Ivádyt, ezt a döntést enyhítette megrovásra a politikai tanács.
Találatok: [7]  Oldalak:   1