Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Janás Ferenc highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Hétfőn összeül a helyi választási bizottság

Hétfőn összeül a kerületi választási bizottság a ferencvárosi időközi parlamenti választás miatt. Hat nappal a voksolás előtt még egy, a Fidesz le nem adott ajánlószelvényeivel kapcsolatos panasz ügyében kell döntenie a testületnek.

Visszaléptetnék az SZDSZ-es jelöltet is Ferencvárosban

A rendőrségi szakértő ma kezdi vizsgálni a január 11-i ferencvárosi időközi parlamenti választás kilenc jelöltjének lefoglalt kopogtatócéduláit. A bűnüldözők a népszavazás és népi kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ferencvárosban tovább hízik a csalási botrány

Az IX. kerületben leadott összes kopogtatócédulát lefoglalta a rendőrség, és vizsgálják már a Hír Televízió által bemutatott felvételeket is. Időközben Janás Ferenc, az SZDSZ kampányfőnöke lemondott választási bizottsági tisztségéről.

Bekéri a Hír Tv felvételét a választási bizottság

A ferencvárosi választási bizottság elkéri a Hír Tv-től annak a felvételnek a vágatlan változatát, amelynek alapján a televízió, illetve a Magyar Nemzet azt állította, hogy a helyi időközi országgyűlési választáson az SZDSZ fizetett az ajánlócédulákért. Erről Horváth Péter, a helyi választási iroda helyettes vezetője tájékoztatott a testület szerdai ülése után.

Másodfokon is kizárt a küzdelemből a választási bizottság három pártot

A több száz hamis ajánlószelvényt leadó három párt botránya után újabb hullámokat vet a ferencvárosi időközi parlamenti választási küzdelem: a jelek szerint ezúttal az SZDSZ-t próbálták csőbe húzni.

Feketén vásárolt kék cédulák a ferencvárosi SZDSZ-nél

Újabb csalás gyanúja vetődött fel a január 11-i fővárosi ferencvárosi parlamenti képviselői választással kapcsolatban. Ezúttal a pártelnök-választási csalásáról elhíresült SZDSZ az érintett.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>