language

Személyek:

Jászai Gellért highlight_off

Intézmények:

Kertész és Társai Ügyvédi Iroda highlight_off

Jászai Gellért

1995-ben Budapesten, az Államigazgatási Főiskolán szerzett diplomát. Az elmúlt több mint két évtizedben az ingatlanfejlesztés, a turizmus, a hazai és nemzetközi pénz- és tőkepiaci befektetések területén szerzett tapasztalatokat. Pályafutását – különböző vezető beosztásokban – olyan cégek fémjelzik, mint az SCD Group, a Konzum Nyrt., az Opus Global Nyrt., a Hunguest Hotels Zrt., majd napjainkban a 4iG egyre növekvő konglomerátuma. Mészáros Lőrinc jobbkezeként, a Mészáros-birodalom egyik fő alakjaként szerzett szélesebb körű ismertséget. Jászai 2023-ban a Szegedi Tudományegyetemet irányító alapítvány kuratóriumi tagja lett. A 2022-es, 50 legbefolyásosabb magyar közéleti szereplőt összegyűjtő listán Jászai foglalta el a 26.helyet.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Ők Mészáros Lőrinc legfontosabb bizalmi emberei

Az ember azt gondolná, hogy egy több száz milliárdos cégbirodalmat csak a lehető legjobb szakemberekkel lehet működtetni. De Orbán Viktor barátjánál is ez a helyzet? Kik Mészáros Lőrinc legfontosabb emberei? A Partizán ennek járt utána ebben a hírlevélben, illetve új videójában (LINK).

Gyurcsány- és SZDSZ-árvák segítik a „nemzet stratégiai vagyonán” osztozó Mészárost, Hernádit, Tombort

Energia-veszélyhelyzetben és háborús környezetben felértékelődnek az ország alapinfrastruktúráját jelentő érdekeltségek: az erőművek, olajcégek, földgázelosztók, áramszolgáltatók, út- és vasútépítők, távközlési monopóliumok, hadiipari szállítók. De kiknél van ez a stratégiai vagyontömeg? Jellemzően a NER legterhelhetőbb embereinél: a nyitóképünkön szereplő Mészáros Lőrincnél, Szíjj Lászlónál, a felértékelődő Hernádi Zsoltnál, Tombor Andrásnál, Jászai Gellértnél.
Találatok: [2]  Oldalak:   1