language

Személyek:

Jellinek Dániel highlight_off

Kulcsszavak:

vesztegetés highlight_off

Jellinek Dániel

Jellinek Dániel (Budapest, 1976. július 12. – ) közgazdász, ingatlanmágnás, az Indotek Group alapítója, többségi tulajdonosa és vezérigazgatója. Rövid idő alatt Magyarország egyik leggazdagabb emberévé vált. Vagyona részét képezi az orosz Nemzetközi Beruházási Bank pénzéből és magyar állami milliárdokból (MTÜ) megvalósult Balalaland projekt, a magyar Auchan kisebbségi tulajdonrésze és a Waberer's logisztikai vállalat kisebbségi tulajdonrésze. Egyes üzleti ügyeiben gyakran mozog együtt Tiborcz Istvánnal (pl. a Gellért Hotel továbbértékesítése, Diófa Alapkezelő). A Budapesti Gazdasági Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Vitézy Tamás: „Ha ez a rendszer egy szűk kör céljait szolgálja, akkor ez már nem a NER”

Egy éve nyomkövetőt visel a lábán Vitézy Tamás milliárdos jobboldali üzletember, aki a közösségi oldalán név szerint felsorolta „az intézményesített gazdasági maffia” tagjait. Úgy érzi, meghurcolták, de bízik a rendszer önkorrekciójában.

Vitézy Tamás a HVG-nek: "Töredék áron elvették a ma 300 millió eurót érő vagyonomat"

Az igazságszolgáltatással is szövetkező bűnözői maffiákat emleget Vitézy Tamás, a Fideszhez közel álló egykori csúcsüzletember, aki szerint jelenlegi oligarchák is segédkeztek az ő kifosztásában. A HVG többi forrása árnyalta a képet.
Találatok: [2]  Oldalak:   1