Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Jeneiné dr. Rubovszky Csilla highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Ismét miniszteri biztossá nevezték ki az V. kerületi alpolgármestert

Rubovszky Csilla az V. kerület alpolgármestere. A hatályos törvények szerint az önkormányzati képviselőség összeférhetetlen minden olyan tisztséggel, amelyet a kormánytól vagy annak egyik tagjától kapna. Rubovszky pedig az említett tisztségét Seszták Mikóstól kapja. Rubovszkyt nem először nevezi ki Seszták erre a posztra, már 2015 nyarán is ugyanezért az ügyért felelős miniszteri biztos lett

Tudományos-fantasztikus biztos van a Belvárosban

A képviselő-testület ülésén gratulált Jeneiné Rubovszky Csilla KDNP-s alpolgármester miniszteri biztosi kinevezéséhez Szentgyörgyvölgyi Péter, a Belváros fideszes polgármestere május közepén. Ám Juhász Péter, az Együtt alelnöke szerint az elkerülte a kerületvezetők figyelmét, hogy az önkormányzati törvény szerint helyi képviselő nem tölthet be olyan feladatot, amelyre megbízatását a kormánytól vagy valamely kormánytagtól kapta.

Na jó, eddig lehetett bírni a mai napot: A kormány szerint Jeneiné Rubovszy Csilla TUDOMÁNYOS TEVÉKENYSÉGET VÉGEZ

A KDNP-s Jeneiné Rubovszky Csilla az V. kerületi fideszes mutyisztán alpolgármestere, de közben miniszteri biztos is, a pozíciója teljes neve az, hogy:

Rubovszky kutatási célú miniszteri biztos, nem mond le

Összeférhetetlenség miatt lemondásra szólította Rubovszky Csillát, az V. kerület alpolgármesterét Juhász Péter. Az Együtt képviselője szerint a miniszteri biztossá kinevezett a KDNP-s politikusnőnek már három hónapja fel kellett volna adnia az alpolgármesterséget, mert a két megbízatás összeférhetetlen.

Jogellenesen miniszteri biztos az V. kerület alpolgármestere

Rubovszky Csillát, a Belváros alpolgármesterét március 1-én “a 80. életévüket betöltött személyek esetében a szociális alapszolgáltatások infokommunikációs fejlesztését célzó tudományos kutatás és országos modellprogram kidolgozásáért, valamint bevezetéséért felelős” (A80ÉBSZEASZAIFCTKÉOMKVBF) miniszteri biztossá nevezte ki a nemzeti fejlesztési miniszter.

Szorzásban erős tanácsadókkal szerződne újra az V. kerület

Idén is jelentős összeget tervez kifizetni szakértői díjként az V. kerület vagyonkezelő cége annak a könyvvizsgáló vállalkozásnak, amelynek korábbi tevékenysége a belvárosi ingatlanügyekben nyomozást elrendelő ügyészségi iratok szerint két szám összeszorzására korlátozódott. Értékbecslőként pedig ragaszkodik a kerület az alpolgármester édesapja, a KDNP-s Rubovszky György cégéhez.

KDNP: A saját családok pártján

Hargitai János KDNP-s országgyűlési képviselő és az előzetesben lévő Buda-Cash-vezér, Tölgyesi Péter rokonok – írta meg a Blikk. Tölgyesi az élettársa a képviselő lányának, Hargitai Lindának, gyerekük is született pár hónapja. Esküvőről nem tudni, de azért egy gyerek születése csak ad alkalmat arra, hogy találkozzon egy gyerek apja és nagyapja.

300 ezres havi fixe volt Rubovszkynak az V. kerületben

Több cikluson át kapott havi fizetést a belvárosi önkormányzattól az ingatlanügyek megszakértéséért Rubovszky György. A KDNP országgyűlési képviselője tavaly ennek ellenére szívesen vállalkozott volna arra, hogy átvilágítsa a kerület akkori polgármestere, Rogán Antal vagyonosodását.

Belvárosi ingatlanmutyi: a Rogán-Habony-Pintér tengely?

Pintér Sándor közvetlen közelébe is elvezetnek az V. kerületi ingatlanbotrány szálai. A belügyminiszter egykori üzlettársa, a kalandos múltú Rack László is kedvezményezettje a korábban Rogán Antal (Fidesz) jelenlegi frakcióvezető által vezetett belvárosi önkormányzat ingatlanértékesítési gyakorlatának. Ráadásul a befolyásos miniszterelnöki bizalmas Habony Árpáddal rokon, a Belvárossal szintén jóárasítottan üzletelő, egykor a józsefvárosi kínai piacot üzemeltető Szetlik-família esete és a Rack-üzletek története között is vannak közös pontok. Az Átlátszó cikksorozatában “rejtői” figurák, politikusok, keresztapák, egy özvegy és egy halom drága ingatlan. I. rész.

Belvárosi ingatlanok: jutott másnak is a jóból

Bérlőnek sem kellett lenni ahhoz, hogy egy vállalkozás a bérlőknek járó kedvezménnyel jusson ingatlanhoz a Belvárosban. A kormányfő sajtósához is köthető sportegyesület átadta a vételi jogát, így talált gazdára egy Váci utcai helyiség négyzetméterenként 237 ezer forintért. Az Együtt bűnszervezetben elkövetett csalás miatt feljelentést tett az V. kerületi ingatlanügyek miatt.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>