Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

JeT-SOL Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Bodoky Tamás: Az elszámoltatás vakfoltjai III. - A panamai szabók

Amerikai becslés szerint globálisan 7400 milliárd dollárra rúg az off­shore-központokban elhelyezett vagyon értéke, ami annak ellenére tovább növekszik, hogy a gazdasági válság miatt a nemzetállamok évek óta korlátozni próbálják az offshore cégek mozgásterét a világgazdaságban.

Ciprusi levél

Sokszázmilliós osztalékot fizetett offshore tulajdonosainak a Jet-Sol Kft., amely a mostani és az előző kormány alatt is szállíthatott a Magyar Postának.

A közbeszerzési anomáliákat

A közbeszerzési anomáliákat aligha oldja meg az az intézkedés, amelynek értelmében április 1-jétől a nemzeti fejlesztési miniszter ellenőrzi a költségvetési szervezetek, a többségi állami tulajdonú vállalatok és a kormány közalapítványainak effajta vásárlásait.

LMP: Milliárdos offshore mutyi a Postánál

Az Orbán-kormány alatt a nagykoalíciós offshore mutyik zavartalanul folytatódnak: most éppen a Magyar Postán keresztül vándorol egy ciprusi céghez pályázat nélkül 1,8 milliárd forint közpénz.

Milliárdos offshore-mutyit talált a postánál az LMP

Visszaélést gyanít az LMP a Magyar Postánál: a társaság a párt szerint szabálytalanul választotta ki szoftverszállítójának a JeT-Sol Kft.-t. A postánál állítják, nem követtek el törvénysértést. A tét 1,8 milliárd forint. Frissítve
Találatok: [5]  Oldalak:   1