language

Kulcsszavak:

jó hírnév sérelme highlight_off
KEHI-vizsgálat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Egy év dzsungelharc: meddig tart a kormány-Ökotárs háború?

2014. április 8-án Lázár János akkori miniszterelnökségi államtitkár norvég EU-ügyi miniszternek írt levelével kezdődött a Norvég Civil Támogatási Alap odaítéléséről döntő konzorcium elleni kormányzati támadássorozat. A norvég támogatású civilek csütörtökön este "ünnepelték" az évfordulót.

KEHI-ügy: brósági tisztázást követelnek a zöld szervetek

A civilek és támogatóik megfélemlítése az ország érdekeit veszélyezteti, mivel gyengíti a civil kontrollt, ami pedig a kormányzati hibák hatékony ellenszere lehetne – írta közleményében a Védegylet, egyben felszólította a kormányt, hogy állítsa le az érintett szervezetek elleni „koncepciós, antidemokratikus” eljárásokat.

A balhé valódi oka: titkos amerikai játszmákba tenyerelt bele a kormány

Két független forrásunk is megerősítette: nem az állítólagos korrupciós botrány, hanem amerikai titkosszolgálati érdekek sérülése áll a magyar kormány megleckéztetése, azaz a hat kormányközeli tisztviselő az Egyesült Államokból való kitiltása mögött. A PestiSrácok.hu információja szerint az október eleji budapesti fajvédő konferencia felszámolásakor és a Norvég Alapból támogatott civilek adószámának felfüggesztésekor is CIA-s érdekekbe tenyerelt bele a kormány.
Találatok: [3]  Oldalak:   1