Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Juhászné Lévai Katalin highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Megrótta a bíróság a volt szocialista elnököt

Bűnsegédként elkövetett közokirat-hamisításért szerdán jogerősen is megrovásban részesítette a Debreceni Törvényszék Juhászné Lévai Katalint, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés és a Hajdú-Bihar Megyei Területfejlesztési Tanács korábbi szocialista elnökét.

Alakul a szocialista börtönválogatott

Kémkedés, az ország nemzetbiztonsági érdekeinek veszélyeztetése, állami földterületekkel és az önkormányzati vagyonnal való visszaélések, békés demonstrálók megveretése, korrupció – büntetőjogi szempontból így írható le a Gyurcsány Ferenc vezette kormányok működése.

Megrovás a volt szocialista politikusnak

A bíróság szerint Juhászné Lévai Katalin úgy írt alá egy iratot, hogy tudta: a dokumentum valótlan dátumot tartalmaz egy cég megbízásának időpontjára vonatkozóan. Hajdú-Bihar megye volt elnöke a legenyhébb büntetést kapta, de fellebbez.

Közokirat-hamisítás miatt megrovást kapott Juhászné Lévai Katalin

Bűnsegédként elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt megrovásban részesítette Juhászné Lévai Katalin szocialista politikust, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés és a Hajdú-Bihar Megyei Területfejlesztési Tanács volt elnökét kedden a Debreceni Járásbíróság.

Ítélkezhetnek a szocialista Juhászné felett

Bíróság elé állhat Juhászné Lévai Katalin (MSZP), mivel nem lett az új parlament tagja, és már nem védi a mentelmi jog. Ismert, a volt szocialista képviselőt, a megyei közgyűlés egykori elnökét társtettesként elkövetett közokirat-hamisítással vádolta a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség.

Már nem védi őket a mentelmi jog

Szabad az út, több szocialista politikust is gyanúsítottként hallgathat ki az ügyészség

A gyanú árnyékában maradt pár képviselő

Fiktív számlázás, közmunkásokkal való trükközés, egy könyvvizsgáló jogosulatlan visszahívása - több képviselő keveredett ehhez hasonló gyanús ügyekbe, de mivel az Országgyűlés nem függesztette fel mentelmi jogukat, megúszták az eljárást.
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>