Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Juhászné Lévai Katalin highlight_off

Helyek:

Hajdú-Bihar megye highlight_off
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Megrótta a bíróság a volt szocialista elnököt

Bűnsegédként elkövetett közokirat-hamisításért szerdán jogerősen is megrovásban részesítette a Debreceni Törvényszék Juhászné Lévai Katalint, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés és a Hajdú-Bihar Megyei Területfejlesztési Tanács korábbi szocialista elnökét.

Megrovás a volt szocialista politikusnak

A bíróság szerint Juhászné Lévai Katalin úgy írt alá egy iratot, hogy tudta: a dokumentum valótlan dátumot tartalmaz egy cég megbízásának időpontjára vonatkozóan. Hajdú-Bihar megye volt elnöke a legenyhébb büntetést kapta, de fellebbez.

Ítélkezhetnek a szocialista Juhászné felett

Bíróság elé állhat Juhászné Lévai Katalin (MSZP), mivel nem lett az új parlament tagja, és már nem védi a mentelmi jog. Ismert, a volt szocialista képviselőt, a megyei közgyűlés egykori elnökét társtettesként elkövetett közokirat-hamisítással vádolta a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség.

Tóth József nyílt ülésen magyarázkodott

"Állok a vizsgálat elé, úgy távoztam a megyei közgyűlés alelnöki tisztségéből, hogy mindent rendben hagytam magam után" – kezdte a magyarázkodást a nevéhez fűződő harmincmilliós csalási ügy gyanújáról Tóth József, Polgár szocialista polgármestere a városi önkormányzat tegnapi, nyílt testületi ülésén.

30 milliós botrány: Tóth cáfol, az MSZP kivár

Tóth József, Hajdú-Bihar megyei szocialista politikus, Polgár város polgármestere visszautasítja a személyével kapcsolatban megjelent vádakat és beperli azokat, akik megsértették jó hírnevét és becsületét.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>