Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Juszt László highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Orbán Viktor, a német bombagyáros és az orosz maffiafőnök – változatok egy kompromatra

Az orosz nyelvű Insider portál szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök még ellenzéki politikusként, a kilencvenes évek elején állítólag kenőpénzt vett át a „bombagyáros” Dietmar Clodótól. A német márkamillióval teli táskát Clodo szerint Szemjon Mogiljevics maffiafőnök küldte volna választási hozzájárulás gyanánt. A témát az Insider.ru terítette a Putyin-látogatás apropóján, kapcsolatot sejtetve Orbán különös oroszbarát politikai fordulata és az állítólagos pénzátadásról készült videó között. Az ügyben az LMP társelnökei írásbeli kérdéssel fordultak a belügyminiszterhez egyebek mellett azt tudakolva, lehet-e az oroszoknak kompromittáló videójuk a miniszterelnökről?

Demszky cáfol, Deutsch kételkedik

Bírósághoz fordult Demszky Gábor volt főpolgármester az állítólagosan szabálysértéseket elsimító rendőrök őt is érintő ügye miatt. Két rendőr azért áll bíróság előtt, mert állítólag több ismert ember szabálysértési ügyét "elsimították" - méghozzá állításuk szerint felsőbb kérésre, utasításra.

Elsikált szabálysértések? Juszt és Demszky is lép

A bírósághoz fordult Demszky Gábor volt főpolgármester az ügyvédje útján az állítólagosan szabálysértéseket elsimító rendőrök őt is érintő ügye kapcsán. Mint ismert, két rendőr azért van bíróság előtt, mert állítólag egyes emberek szabálysértési ügyeit elsimították.

Bizonyítás hamis rendőrségi határozattal?

Biztosak lehetünk-e a rendőrségi fejléces papírra írt formailag szabályosnak látszó határozatok hitelességében? A Fővárosi Bíróságon két rendőrtiszt ellen hivatali visszaélés vádjával folyó megismételt büntetőeljárás alapján a válasz: nem.
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>