Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Jutasi Zoltán highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Habony hitelezője szedte meg magát a startup-pénzekből

A Miniszterelnök tanácsadójához és a kormányhoz kötődő emberek állnak azoknak a cégeknek a hátterében, amelyek zsebre rakták a hazai innovatív startup cégeknek szánt uniós pályázati pénzeket - írja szeptemberi számában a Forbes. A lap a Morando Zrt. nevű alapkezelő céggel foglalkozik, ami az uniós pénzeket a saját vezetőinek kamugyanús cégeinek játszott i több milliárd forintnyi pénzt.

A BKK-nál már gyakorlat bukott vezetőket alkalmazni

Újabb meghökkentő személyzeti döntésre készül a Budapesti Közlekedési Központ. A Design Terminál beruházása körüli botrányban érintett Központi Szolgáltatási Főigazgatóság akkori pénzügyi vezetőjét alkalmaznák. Még szép, hogy pénzügyi vezetőként.

Januárban áll bíróság elé az UD volt vezetője

Január 26-ára tűzték ki a Fővárosi Bíróságon annak a büntetőpernek az első tárgyalását, melyben az öt vádlott egyike az UD Zrt. volt vezetője. Tóth János felbujtóként elkövetett hivatali visszaélés vádjával áll bíróság elé.

UD-ügy: Demeter felelőssége is felvethető

Tagadta Szilvásy György, hogy jogsértést követett volna el az UD-ügyben. A volt titokminiszter a bíróságon ellene folyó személyiségi jogi perben tegnap tartott meghallgatásán azt mondta: csak az előírásoknak megfelelően tájékoztatta a nyilvánosságot.

Vádat emeltek az UD Zrt. egyik vezetője ellen

Felbujtóként, hivatali visszaélés vádjával áll bíróság elé Tóth János, az UD Zrt. volt vezetője - tudtuk meg. A Fővárosi Bíróságon kezdődő büntetőper tárgyalását még nem tűzték ki.
Találatok: [6]  Oldalak:   1