Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Kabai Károly highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [65]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

Megint képbe került Kabai

Veres János egykori üzlettársa, Kabai Károly családi cégét, a Nyír-Uncia Kft.-t is ellenőrzi az elszámoltatási kormánybiztos. A Honvédelmi Minisztériumnál kirobbant korrupciós botrány miatt a cég szerződéseit és teljesítéseit is vizsgálják majd.

Újabb rendőri razzia Kabaiéknál

Kabai Károly adócsalásért börtönviselt üzletember családjának telephelyein tegnap újabb házkutatásokat tartott a rendőrség. Tizenötezer kézigránát tárolására alkalmas ládát és két éles gránátot találtak. Ismeretlen tettes ellen haditechnikai eszközökkel való visszaélés gyanújával eljárás indult, az ügy felderítésére nyomozócsoportot alakítottak.

Rágalmazással gyarapodott a szocialisták bűnlajstroma

"Magyarországon rendnek kell lennie" – szögezte le tegnap Miskolcon Bajnai Gordon miniszterelnök a rendészeti szakközépiskolások évzáróján. "

Összeállt a „börtönválogatott”: 6 MSZP-s, egy SZDSZ-es

Kabai, Weiszenberger, Csonka, Zuschlag, Deme, Gál – ha egy cellába gyűjtenék a különböző bűnügyek miatt eddig bevarrt, MSZP-s és SZDSZ-es, élvonal- és holdudvarbeli politikusokat, igen népes társaságra zárulna a zárkaajtó az előzetes letartóztatásba kerülő Hunvald György mögött.
Találatok: [65]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>