Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Kalotherm Építőipari Zrt. highlight_off

Lapok:

atlatszo.hu highlight_off

atlatszo.hu

2011-ben alapított, független oknyomozó online-újság, mely a közélet tisztaságáért és közpénzekkel történő gazdálkodás átláthatóságáért küzd. Kiadója az Átlátszó.hu Közhasznú Nonprofit Kft, melynek ügyvezetője Bodoky Tamás. Munkájukat közadakozásból finanszírozzák, magánszemélyektől várnak adományokat függetlenségük megtartása érdekében. Alapítványuk az ÁtlátszóNet alapítvány.

Találatok: [2]  Oldalak:   1

A 630 millió forintos óbudai bölcsőde titka

Szeptember végén adta hírül az RTL Klub, hogy a III.kerületi önkormányzat a szokásos ár közel háromszorosáért, gyerekenként 12 millió, összesen 630 millió forintért épített egy bölcsődét. Közadatigénylésben kértük ki az építési szerződést, amihez az önkormányzat egy magyarázkodó sajtóközleményt is mellékelt, amiben közli: a teljes ár 662,5 millió forint, például a sószoba miatt.

Magyar cégek Romániában: oligarchák, politikusok, és strómanok a havason

Erdélyi és magyarországi magyar politikusok, oligarchák és strómanjaik – érdekes összefonódásokra utal több, Romániában bejegyzett, magyarországi érdekeltségű vállalkozás háttere. Az Átlátszó és a Transindex átnyálazta a román cégnyilvántartást.
Találatok: [2]  Oldalak:   1