language

Helyek:

Karcag highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [55]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

A sámándobra már több mint 4 milliárd forint ment el

Varga Mihály augusztusban – Hadházy Ákosra célozgatva – arról számolt be, hogy már majdnem felépült Karcagon a sámándob, ami a 2015-ös milánói világkiállításon volt a magyar pavilon.

Az Integritás Hatósághoz fordult a Sámándob tervezője: a karcagi újjáépítést milliárdos lopásnak tartja

Sárkány Sándor, a 2015-ös milánói világkiállítás magyar pavilonjának tervezője bejelentést tett az Integritás Hatóságnál a „Sámándob” nettó 3,8 milliárd forintot felemésztő újjáépítésének ügyében. Mivel a karcagi önkormányzat a szabad ég alatt, évekig hagyta rozsdásodni a pavilon elemeit, így nem lehetett azokat visszaépíteni. Sárkány Sándor az ügy kivizsgálását kéri, mivel szerinte a felelősségre vonás politikai okokból eddig elmaradt. Öt év alatt 46 millió forintot kapott Karcagtól az a kisvállalkozás, aminek az udvarán tárolták a Sámándob maradványait.

A Fideszből kerültek a tankerületek élére, busásan megjutalmazták őket

Röpködtek a másfél milliók meg a kétmillió forint feletti összegek.

A Sámándob újjáépítésének ára közel 50 százalékkal drágább a tavalyi ajánlatoknál

Most 3,8 milliárd forintért varázsolják újjá a Sámándobot Karcagon, holott tavaly a 2,6 milliárd forintos ajánlatokra sem volt elég pénze a városnak. Az önkormányzat emiatt a kormánytól kért segítséget, az időhúzás árát pedig az adófizetők állják.

Drágábban építenék újra a Sámándobot Karcagon, mint amennyibe eredetileg került

Eredménytelen lett a hírhedt Sámándob újjáépítésére kiírt tender, mert nem elég a kormány által erre adott támogatás. Karcag arra kérte a Belügyminisztériumot, hogy emelje meg az összeget, de a tárca kétszer is visszautasította a város kérését. Az expopavilon felépítésének költsége Milánóban 2,3 milliárd volt, a karcagi feltámasztása viszont 2,6 milliárd forintba kerülne. A nyilvános adatok szerint 1,5 milliárd forint hiányozhat, hogy a Sámándob csontváza újból életre keljen.
Találatok: [55]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>