Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Akták:

Kármán-ügy highlight_off

Kármán-ügy

Kármán-ügy

Kármán Irén, oknyomozó újságírónő, azután került a médiafigyelem központjába, hogy pest­erzsébeti lakása közelében ismeretlenek megtámadták és megverték, majd másnap össze­kö­tözve talált rá egy horgász a Duna-parton, ahonnan életveszélyes sérülésekkel kórházba szállí­tották.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [54]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Térképezze fel velünk a Portik-ügyet!

Egyre bonyolódik a kilencvenes évek alvilági leszámolásaival összefüggésben letartóztatott Portik Tamás körüli ügy, folyamatosan újabb szereplők bukkannak fel a hírekben. Összefoglaltuk az eddigi történéseket azoknak, akik már elvesztették a fonalat!

Portik Tamás kalandos élete

Megjárta a fiatalkorúak börtönét, volt portás, az olajozásból mesés vagyont szerzett, de a nyilvánosságot később tisztes vállalkozóként is kínosan kerülte Portik Tamás, akit az Aranykéz utcai robbantásos merénylet és Prisztás József meggyilkolásának ügyében felbujtással gyanúsít a rendőrség. A pénzét az utóbbi időben állítólag az internetes piacon is fialtató milliárdos vállalkozót már a kilencvenes évek végén összefüggésbe hozták több leszámolásos üggyel, mégis csak most, tizennégy év után gyanúsították meg.

Kármán-ügy: mégis lehetett bűncselekmény

A korábbiakat megváltoztatva, bűncselekmény helyett bizonyítottság hiányával indokolta a nyomozás megszűntetését Kármán Irén ügyében az ügyészség, mivel nem volt kétséget kizáróan bizonyítható, hogy nem korlátozták az újságíró személyi szabadságát, közölte a Legfőbb Ügyészség szóvivője.

Bizonyíték hiányában megszűnt a nyomozás Kármán Irén ügyében

A korábbiakat megváltoztatva, bűncselekmény helyett bizonyítottság hiányával indokolta a nyomozás megszüntetését Kármán Irén ügyében az ügyészség, mivel nem volt kétséget kizáróan bizonyítható, hogy nem korlátozták az újságíró személyi szabadságát – közölte a Legfőbb Ügyészség szóvivője hétfőn.
Találatok: [54]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>