Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Károli Gáspár Református Egyetem highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

17 milliárdért kapott megbízásokat 3 hónap alatt a kormány kedvenc PR-osa

Balásy Gyula cégeinek nem volt nehéz dolga a harmadik negyedévben.

Nagyot ment a kormány: a pénzszórás mellett másra is figyelt

Több mint 200 milliárdot osztott szét a kormány év végén – ebből 37 milliárd jut a focira –, volt azonban más intézkedése is.

Pénzeső hullik a református egyetemre

A Károlyi-Csekonics Palotaegyüttes felsőoktatási célokra történő - a Károli Gáspár Református Egyetem általi használatának előkészítése keretében - az állagmegóvó felújítására, valamint a kivitelezés munkálataira bruttó 14 milliárd 208 millió forintot hagyott jóvá a kormány.

303 millióért tervezteti a reformátusoknak adott Károlyi-Csekonics palotaegyüttes felújítását a Miniszterelnökség

A renoválást követően a református egyház tulajdonába adja a kormány a Károlyi-Csekonics palotaegyüttest, amelyben tavaly év végéig a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal működött. Miután az erről szóló megállapodást néhány napja alá is írta Lázár János az egyházi zsinat képviselőjével, elkezdődhet a felújítás tervezése is.

Százmilliót fialt a nyelvvizsgacsalás

Nincs olyan szelete a közéletnek, ahonnan ne találnánk a nyelvvizsgabotrányban érintett embert, állítják egybehangzóan az ügy ismerői. A rendszert a kilencvenes években építették ki, a főszervező százmilliós vagyont szedhetett össze, sportkocsijának és több ingatlanának zár alá vétele jelenleg is folyik. Meglepő részletekre bukkantunk a nyelvvizsgabotrányról.

Ügyészség: Nincsenek képviselők a nyelvvizsgabotrányban

"Képviselők érintettsége nem merült fel", közölte a nyelvvizsgabotránnyal kapcsolatosan az Origo megkeresésére Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség osztályvezető ügyésze és szóvivője. Ezzel az erre utaló sajtóinformációkat cáfolta.

Csalás a Károlin: nem hiányzik a diákok zsebéből a 157 millió

Biztosan megállapítható, hogy az egyetemi hallgatókat nem érte kár azon bűnügy kapcsán, amely során a Károli Gáspár Református Egyetem egyik alkalmazottja ösztöndíjpénzt csalt ki az intézménytől - közölte a Magyarországi Református Egyház zsinatának kommunikációs szolgálata.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>