Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Akták:

Kaszinóváros - Sukoró highlight_off

Lapok:

1.327.000.000 Ft

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai, valamint pilisi ingatlanok cseréje miatt. 2016. októberében felmentették másodfokon a Sukoró-per két fővádlottját. 2017. júniusában végül három, illetve két es fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte hűtlen kezelés kísérlete miatt a Kúria a 2008-as sukorói telekcsere ügyében Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. egykori vezetőit csütörtökön. A harmadfokú ítélet jogerős.

 

Azért dolgozunk, hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben!

▶︎ Támogass minket pártolói tagként: patreon.com/kmonitor
▶︎ Adományozz átutalással, vagy PayPalon: k-monitor.hu/tamogatas

fn.hu

2001-ben indult el a Figyelő internetes változataként FigyelőNet néven, később kapta a rövidebb fn.hu nevet. A Sanoma Budapest Lapkiadó Rt. különválasztotta a nyomtatott és internetes médiáit, a Figyelőt eladta, az fn.hu-t pedig megtartotta. 2011-ben egyesítette az internetes termékeivel, így Fn24 néven a Hír24.hu domain alá került (ma 24.hu). 

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [61]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

Gyurcsány az ügyészekkel "kaszinózik"

Ártatlan - mondja magáról Gyurcsány Ferenc. Abban viszont nem biztos, hogy ezt be is tudja majd bizonyítani magáról. Hívei persze már most hisznek neki. Amíg Gyurcsány beszél, ők hallgatnak. Addig maradnak némán a Központi Nyomozó Főügyészség előtt, amíg vezetőjük onnan ki nem sétál.

Közeleg Gyurcsány kihallgatása

"A reggeli futás közben az isteni Haraszty István, alias Édeske egyik installációja villant fel bennem, amikor a rendvédelmiek betiltott tüntetésén morfondíroztam" - írja Gyurcsány Ferenc pénteken reggel. "Keretezett alaplapon narancssárgára festett, egymás mellé illesztett söralátétek láthatók. A mű címe: Alávalók".

Szili Katalin: Gyurcsány szánalmas

Igennel szavazott az Országgyűlésben Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztésére; nem foglalkozott azzal, hogy volt párttársai, a szocialisták nemet nyomtak. Helyesnek tartja, hogy a volt miniszterelnök az igazságszolgáltatás előtt tisztázhatja magát a Sukoró-ügyben ellene felhozott vádak alól. Villáminterjúnk a volt házelnökkel, a Szociális Unió elnökével készült, és nem lehet, hogy ne essék szó benne Őszödről is.
Találatok: [61]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>