language

Kulcsszavak:

KEHI-vizsgálat highlight_off
sikkasztás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [29]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Az elbukott szabadságharc után folytatódhat a norvég pénzosztás

Nincs több eljárás a Norvég Alap civiljeivel szemben, Norvégia pedig újra folyósítja a támogatásokat – így végződött az Orbán-kormány szabadságharca a kormányzattól független pénzosztó szervezetek ellen. A Miniszterelnökséget ve­zető Lázár János továbbra is adós azzal a bocsánatkéréssel, amelyet a civilek „ártatlanságának” kiderülése esetére ígért be.

Egy éve vegzálja a kormány a civileket - Csak a gonoszság maradt

Több száz milliós sikkasztásgyanú négy egyetemen

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal szerint feketekasszát működtettek, zsebre dolgoztak, pályáztatás nélkül osztottak ösztöndíjakat a hallgatói önkormányzatok, több egyetemen.

TANÚKÉNT HALLGATJÁK KI AZ ELSŐ FELJELENTŐT A NORVÉG ALAP ÜGYÉBEN

Tényi István júniusban – a Kehit megelőzve – költségvetési csalás miatt fordult a hatóságokhoz, amelyek először sikkasztás gyanújával nyomoztak, azóta viszont – a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) – már hűtlen kezelés és jogosulatlan pénzügyi tevékenység miatt járnak el.

Kiderült, hogyan szervezkedett a kormány ellen az Ökotárs

A vád szerint sikkasztanak és a kormány ellen uszítanak itthon és külföldön, valójában viszont olyan feladatokat is ellátnak, amiket az államnak kellene, sőt, még annál is többet. Ezt csinálták 2013-ban a kancelláriaminiszter kipécézett civiljei.

Még nem kopogtattak a norvégoknál a magyar rendőrök

A Norvég Alap továbbra is az Ökotárs Alapítvány mellett áll, még akkor is, ha az ellen éppen a norvég pénzek kezelésével kapcsolatban most már rendőrségi nyomozás is indult sikkasztás gyanúja miatt – tudta meg a hvg.hu. A brüsszeli székhelyű forráselosztó irodájukat még nem érte le a hatósági eljárás, pedig az Ökotárstól bekért dokumentumok közül az alapítvány szerint több az ő birtokukban van.

FIDESZES EMAIL-CÍMRŐL JELENTETTÉK FEL A NORVÉG ALAPOT

Noha az illető költségvetési csalás miatt fordult a Fővárosi Főügyészséghez, a hatóságok jelenleg sikkasztás gyanújával nyomoznak a Norvég Civil Alapok ügyében – tudta meg a VS.hu. A bejelentő akkor lépett, amikor a hírekben meglátta volt iskolája vezetőjének nevét.

MÁR NYOMOZNAK SIKKASZTÁS MIATT A NORVÉGOS CIVILEK ÜGYÉBEN

Sikkasztás gyanúja miatt nyomoz az V. kerületi rendőrség a Norvég Civil Alapok ügyében. Bár egyelőre ismeretlen tettes ellen zajlik a nyomozás, az adatokat az Ökotárs Alapítványtól kérik – mondta el a VS.hu-nak Móra Veronika, az alapítvány elnöke. A kormány tagadja, hogy ő tette a feljelentést. Még nem tudni, kinek a fellépése nyomán indult a nyomozás.
Találatok: [29]  Oldalak:   1 2 3   >  >>