Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Kelemen László (Pécs) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Büntetőfeljelentést tesz Páva az elhibázott beruházás miatt

A többmilliárdos elhibázott beruházás kapcsán ismeretlen tettesekkel szemben vesztegetés, számvitel rendjének megsértése, csalás, hűtlen és hanyag kezelés gyanúja merült fel – jelentette ki Pécs polgármestere sajtótájékoztatón kedden.

Toller öröksége a milliárdos pécsi csődtömeg

Magyarországon szokatlan módon konkrét felelősöket nevezett meg a hírhedt pécsi Expo Center keletkezésének körülményeit vizsgáló önkormányzati bizottság, amely jelentése alapján akár a büntetőjogi felelősség is felvethető a katasztrofális beruházás gazdái és az önkormányzat akkori vezetői kapcsán.

Megszokásból havi 859 ezer forint Toller egykori szövetségesének

A pécsi "szokásjognak" köszönhette forrásaink szerint a Toller László idején alpolgármesterségig jutó Kerényi János, hogy a Pécsi Tömegközlekedési Zrt. éléről való távozása után is a felsővezetőket megillető apanázs és 859 ezer forintnyi "táppénz kiegészítés" járt neki havonta.

Újabb pécsi csaták: 200 millióba kerül a hóeltakarítás

Bár még a tél fele sem telt el, máris 200 millióba került a pécsi utak járhatóvá tétele a városnak - igaz, annak fényében, hogy a tavalyi hómentes télen ez 140 milliót kóstált, mindez igen csekély árnak tekinthető.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>