Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Kelet-Út Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Egymás ellen versenyzett Mészáros öccse, Mészáros veje és Szijjártó Péter apjának egykori cége

Második kisvasút-fejlesztési munkáját húzza be Mészáros Lőrinc öccsének cége, a Híd-Tám Kft.: a királyréti kisvasút után a lillafüredi vonal fejlesztését is a fiatalabb Mészárosra bízták.

Pompa pompa hátán, közben leülni sem lehet

Az állomáson van új vécé, de az utasok nem használhatják. A váróteremben elkészült a padlófűtés, de télen zárva lesz a helyiség. Épült egy aluljáró, de a helyiek nem értik, miért olyan hosszú. Ilyen furcsaságokat talált az [origo], amikor felkereste a székesfehérvári vasútvonalon végrehajtott ötvenmilliárdos fejlesztés több helyszínét.

50 milliárd a Strabagnak valós verseny nélkül

Különösen – de a magyar közbeszerzések történetében nem ismeretlen módon – véget ért a Tárnok és Székesfehérvár közötti negyven kilométeres vasúti pályaszakasz felújítására kiírt tender.

A rendőrségen landolnak az új kartellügyek

Elhúzódik a sztrádakartellek lezárása: a bíróság felfüggesztette a 11,2 milliárd forintos, Strabag elleni kártérítési pert is.

Hoppá: vasútépítő kartellre bukkant a GVH? Cégnevekkel!

A rendelkezésre álló adatok alapján alaposan feltehető, hogy a felsorolt vállalkozások 2006-2007-ben a MÁV és a Nemzeti Autópálya Zrt., valamint jogutódja a Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt. által a magyarországi vasútvonalszakaszok felújítására, átépítésére, rehabilitációjára kiírt közbeszerzési eljárások során előzetesen megállapodtak a várható győztes személyéről, valamint a támogatók alvállalkozói és pénzügyi kompenzálásáról.

Csalással építhették a magyar vasútvonalakat

Vasútépítő kartellt fülelt le a GVH: eljárás indul 12 cég, többek között a Vegyépszer, a Hídépítő és a Hochtief ellen – közölte a versenyhivatal.
Találatok: [10]  Oldalak:   1