Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Kemecsi László highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Megszólalt a Kun-Mediátor egyik tulaja

Kemecsi László, az engedély nélkül több milliárd forintot begyűjtő Kun-Mediátor Kft. kisebbségi tulajdonosa, a szökésben lévő többségi tulajdonos Dobrai Sándorné veje annyit akart elmondani, hogy több komoly fenyegetés eljutott hozzájuk, ezért a gyerekeiket elvitte a felesége.

Kun-Mediátor-ügy: öt és húszmilliárd forint között lehet a kár

A Kun-Mediátor Kft. károsultjait képviselő ügyvéd szerint 5 és 20 milliárd forint között lehet a kár, attól függ, hogy végül hányan tesznek feljelentést, hányan jelentenek be hitelezői igényt az illegális pénzügyi tevékenységet végző cég ellen.

Két napja még remek ajánlatai voltak a csaló karcagi cégnek

Március 13-án még törökországi luxusút befizetésére buzdította a nyaralni vágyókat, márciusban pedig új irodát is nyitott Debrecenben a Kun-Mediátor Kft., amelynek ügyében azóta sikkasztás gyanújával nyomozást indított a rendőrség. A családi vállalkozásnak pénzügyi tevékenységre nem volt engedélye, mégis nagy hozamokat ígért. Eddig 195-en tettek feljelentést ellene.

Újabb pénzügyi botrány két miniszter városában

Milliárdos csalást követhett el egy karcagi utazási iroda, amely állítólag magas hozamot ígérő befektetésekkel is foglalkozott, holott erre nem volt engedélye. A cég tulajdonosa meglépett, és magával vitte a befektetők pénzét is. Az ügyben a rendőrség sikkasztás gyanújával nyomoz.
Találatok: [5]  Oldalak:   1