language

Lapok:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [29]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Nagy bajba került Almásfüzitő a Buda-Cash-botrány miatt

A településnek több mint 700 millió forintja ragadt benn a Buda-Cash-botrány nyomán. Karánsebesy Lukács, a település polgármestere elmondta, ez a pénz 12 év megtakarítását jelenti. Emellett négy éve éppen az akkori PSZÁF javaslatára vitték át portfoliójukat ehhez a brókerházhoz.

LMP: a Duna duzzasztásával járhat Paks bővítése

Az előzetes megvalósíthatósági tanulmányokat megvizsgálva kiderült, hogy a paksi atomerőmű régi és a tervezett új blokkjait csak úgy lehet párhuzamosan működtetni, ha megtörténik a Duna duzzasztása - jelentette ki Szél Bernadett, az LMP társelnöke szombaton tatabányai sajtótájékoztatóján.

Esztergomi csontvázak a városban és a bíróságon

Újabb csontváz az esztergomi önkormányzati flaszteron: száztizenkét milliós adósság. A „kedvezményezett” a Vértes Volán, amely ekkora összeghez nem jutott hozzá három éve. Közben a parlamentben is zajlottak az események, és a bíróságon is.

Botránykrónika, avagy az esztergomi állóháború fél éve

Minden költői túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy Esztergomban teljesen elmérgesedett a viszony Tétényi Éva polgármester, és a képviselő-testület Fidesz-frakciója között. Összegyűjtöttük az ide vezető út fontosabb mérföldköveit, vagyis az esztergomi közélet elmúlt fél évének eseményeit.
Találatok: [29]  Oldalak:   1 2 3   >  >>