Megújítjuk a sajtóadatbázist. Mondd el, milyennek szeretnéd!
language

Kulcsszavak:

közbeszerzés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6049]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Egyre több a bizonyíték, hogy legalább három kerületben bűnszervezet üzemeltethette a parkolást

Ugyan a hatóságok nem törték magukat, hogy megtisztítsák a legendásan rossz hírű üzletágat, akaratukon kívül mégis beleszaladtak a parkolási vállalkozókba. 2021. június 15-én országszerte nyolcvan helyen csaptak le a NAV-osok egy feltételezett bűnszervezetre, amely után már két éve nyomoztak. Ez volt az ominózus Fuzik Zsolt-féle számlagyáras ügy, amit sorozatban mutatunk be a 444-en.

Két gyanúsítottja van a méregdrága hókotrásnak

Az egykori Emberi Erőforrások Minisztériumának háttérintézmény, a Türr István Képző és Kutató Intézet (TKKI) drága hóeltakarítási ügyéről kérdezte a legfőbb ügyészt Hadházy Ákos. A független képviselő arra volt kíváncsi, hogy áll az évek óta húzódó nyomozás a hó- és síkosságmentesítés túlárazása ügyében.

Nyolc évvel a események után nagy meglepetésre vádat emelnek a NER legátlátszóbb és legviccesebb korrupciós ügyében

Egyetlen focipályányi terület hómentesítéséért fele annyit fizettek ki egy évre, mint amennyiből Szekszárd, Békéscsaba vagy Pécs összes közterületét hó- és jégmentesítik ugyanennyi ideig. A rendőrség azt azért nem merte kimondani, hogy ez nem feltűnő, ezért inkább írásba adták, hogy egyszerűen fizikai képtelenség megállapítani a hóeltakarítás piaci árát.

Drónfelvétel: elakadt a pilisvörösvári tanuszoda építése, fedetlenül áll a faszerkezet

Megállt a pilisvörösvári tanuszoda építése, így nagyon úgy tűnik, hogy a beruházás korábban már módosított befejezési határidejét sem fogják tudni tartani. A kormány uszodaépítési programját a veszélyhelyzet alatt drasztikusan megemelkedett építési költségek akasztották meg. A kivitelező cég telefonszámán azt az információt kaptuk decemberben, hogy leálltak a munkálatok. Szerintük az sem baj, hogy a faszerkezet fedetlenül áll, mert „le van kezelve”. A kormány bruttó 176 millió forint plusztámogatást biztosít, hogy ne maradjon csontváz a tanuszoda épülete. Azonban kérdéses, hogy elég lesz-e a befejezéshez a pénz, és hogy mikor tudják végre átadni a létesítményt.

Helyrehozzák a furcsa körülmények között eladott taszári exreptér területét

Megtisztítják az egykori taszári repülőtér területét Somogy vármegyében – írja az MTI a Honvédelmi Minisztérium (HM) közleménye nyomán. A projekt a tervezéssel és az előkészítő munkákkal még 2019-ben kezdődött, majd 2021 közepétől kezdetét vette a szennyezett terület kármentesítése. A munka várhatóan 2023 végén zárul.

Újabb vállalkozásba fog Mészáros Lőrinc volt vőjelöltje

Pállfy Balázs egy másik építési vállalkozóval, Boross László Györggyel alapított közös céget, a Viatus BP Kft.-t.

Pokorni Zoltán szerepét firtatja az MKKP egy több száz milliós, mutyigyanús ügyben

Hadházy Ákos feljelentést tesz az ügyben, a hegyvidéki önkormányzat szerint már a feltételezés is bántó, és a politikai haszonlesést szolgálja.

A Mészáros-gyerekek cége újabb közbeszerzést nyert

A régóta tervezett Hungaroring felújítása új szakaszba lépett: december 20-án aláírták a modern kor vívmányait képviselő, új ikonikus bejárat és főépület kivitelezői a közbeszerzési szerződést. Mindkét céget jól ismerjük már.

A Mészáros-gyerekek cége újabb közbeszerzést nyert

Hungaroring felújítása új szakaszba lépett: A felcsúti Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt, valamint a kormány másik kedvenc kivitelezője, a biatorbágyi West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft. nyerte meg a közel 3,2 milliárdos, régóta tervezgetett felújítást. Az, hogy a két, közbeszerzések terén (is) közismert cég között hogy oszlik meg a munka és a megbízási díj, nem részletezi a közbeszerzés.

A KSH 1,7 milliárdért vett tableteket a népszámláláshoz, de nem mondja meg, mi lesz a sorsuk 

Közadatigénylésben kértük ki a 2022-es népszámláláshoz kapcsolódó tabletbeszerzések szerződéseit. Az iratokból kiderült, hogy a Központi Statisztikai Hivatal 1,7 milliárd forintért vásárolt új táblagépeket, amelyeknek a tárolásáért is kifizettek nettó 240 millió forintot. 
Találatok: [6049]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>