Megújítjuk a sajtóadatbázist. Mondd el, milyennek szeretnéd!
language

Személyek:

Orbán Viktor highlight_off

Orbán Viktor

Orbán Viktor (Székesfehérvár, 1963. május 31. – ) magyar jogász és politikus. 1988-ban a Fidesz egyik alapító tagja, majd 1993-ig választmányának tagja. 1993–2000 között, illetve 2003 óta a párt elnöke. 1990-től országgyűlési képviselő, 1990–1994 között a Fidesz frakcióvezetője. 2002-től 2012-ig az Európai Néppárt egyik alelnöke. 1998–2002 között és 2010-től Magyarország miniszterelnöke.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1226]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Átláthatatlan céges kavarás után lett Tiborczé a Gellért Szálló

A lehető legkomplikáltabban adta el tavaly december 12-én a patinás Gellért Szállót Jellinek Dániel ingatlanmágnás Orbán Viktor miniszterelnök vejének Tiborcz Istvánnak

Soronként külön oldalra szkennelt táblázatot küldött a Honvédelmi Minisztérium Orbán Viktorék repülőútjairól

Tavaly szeptemberben birtokunkba került egy megállapodás, amelyet a Miniszterelnökség kötött a Honvédelmi Minisztériummal arról, hogy a honvédségi repülőgépeket miként használhatják a miniszterelnökségi delegációk. A dokumentum szerint a honvédelmi tárca minden egyes út után megírja Orbán Viktor hivatalának a kapcsolódó kiadásokat. Ezeket a költségösszesítő iratokat szeptember végén kikértük a minisztériumtól, ami 90 nap hosszabbítás után végül egy soronként (!) külön oldalra (!) beszkennelt (!) táblázatot küldött december végén. Igazán különleges karácsonyi ajándék volt, valószínűleg direkt a kíváncsiskodó újságírók kedvéért fejlesztették ki.

Versenytorzító hagyományt folytat a kormány a nemzetstratégiai jelentőségű Vodafone-felvásárlással

Közel egy évtizede teremtette meg magának a lehetőséget az Orbán-kabinet arra, hogy közérdekre hivatkozva nemzetstratégiai jelentőségűvé minősítsen át sok milliárd forint értékű céges tranzakciókat, kizárva így az ügyletek vizsgálatából a Gazdasági Versenyhivatalt.

A Gellért Hotel megvételén már senki sem lepődik meg: megnéztük, milyen szállodabirodalma lett mára Tiborcz Istvánnak

Bemutatjuk, hogyan vált a kormányfő vejének cége hét év alatt a magyar turisztikai piac megkerülhetetlen szereplőjévé.

Kiderítette a K-Monitor, hogy mennyit fizetett be Orbán Viktor a külügynek a családtagjai római útja miatt

Jogerősen, másodfokon is megnyerte a Fővárosi Ítélőtáblán a K-Monitor korrupcióellenes civil szervezet azt a pert, amit Orbán Viktor 2021. augusztusi, római útjának adataiért indítottak. Ide a miniszterelnököt családtagjai is elkísérték.

Kiperelték Orbán római útjának adatait, kiderült, mennyit fizetett a családtagjai repüléséért

A jogerős ítélet szerint a külügynek az út összes költségadatát ki kell adnia.

Orbán a vb-n: megérkezett Katarba a magyar honvédség Falconja, két OTP-s magánrepülő követte

Három repülő indult kedden reggel Magyarországról Katarba, a FIFA Labdarúgó-világbajnokság helyszínére. A korábbi bejelentések szerint Orbán Viktor miniszterelnök utazása is kedden esedékes Dohába, hogy a helyszínen nézze meg a vb legfontosabb utolsó meccseit, a két elődöntőt, a bronzmeccset és a döntőt.

Az egyik honvédségi luxusrepülő és két NER-es magángép is Katarba ment, ahol ma lesz a foci vb első elődöntője

Katar budapesti nagykövete múlt héten közölte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ezen a héten az ország fővárosába utazik, hogy a helyszínen nézze meg a foci világbajnokság elődöntőit és döntőjét. Ma lesz az első elődöntő, és pont ma repült Dohába a Magyar Honvédség egyik luxusrepülőgépe is, amit előszeretettel használnak az Orbán-kormány tagjai. Szintén a katari fővárosba repült ma az OTP tavaly vásárolt magánrepülője, és az az osztrák luxusgép is, amivel Orbán és Mészáros Lőrinc is utazott már.
Találatok: [1226]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>