language

Kulcsszavak:

Lapok:

stop.hu highlight_off

stop.hu

A lapot 1999-ben alapította a Telnet Magyarország Rt. nevű internetszolgáltató, ezután a Puch Lászlóhoz köthető Opt Ügynöki Kft tulajdonolta. A tulajdonlást a CommOnline Zrt. folytatta, alapvetően ellenzéki, kormánykritikus online portálként működött. A CommOnline 2012-13 között a Népszava Lapkiadó Kft--é volt, a legutolsó tulajdonos az MHS Média Kft. nevű cég. 2016-ban a portál működtetése finanszírozhatatlanná vált, a cég ellen a NAV végrehajtást is indított. Az online portált 2016 áprilisában kapcsolták le.

Keresd a lap cikkeit az internet archívumban: https://archive.org/

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

OEP vizsgálat a Semmelweis Egyetemen

Vizsgálatot indított az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a Semmelweis Egyetem gyógyszerkutatásaival kapcsolatban, mert felmerült a gyanú,hogy az egyetem I.számú Szülészeti Klinikájának Meddőségi Centruma az egészségbiztosítási pénztártól is felvette a külföldi gyógyszergyár által finanszírozott kutatási összeget.

Budai Gyula talált és tovább kutat

Az elszámoltatási kormánybiztos Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszternek a felsőoktatási intézmények gazdálkodásának ellenőrzésére tett javaslatot.

Az MTA elnöke visszautasítja a kritikákat

Pálinkás József nyílt levélben utasította vissza az MTA filozófusai ellen indított vizsgálatok miatti kifogásokat.

Letiltották Orbán támogatójának nyílt levelét

A Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos és a jobboldali sajtó által közelmúltban megtámadott filozófusok védelmére kelt a filozófus végzettségű Gulyás Gábor, a debreceni MODEM igazgatója.

"Törvénytelenségek sora" - Leszámolás a tudomány magyar szentélyében?

Az igazgatói kinevezés vélelmezett politikai háttere, a feltehetően szintén politikai megfontolásból levezényelt elbocsátások után itt az új botrány az MTA Filozófiai Intézete körül.
Találatok: [5]  Oldalak:   1